Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202410140033

Solliciteer

Medewerker receptie

Randstad - Yerseke

Einddatum: woensdag 13 november 2024

Functieomschrijving

Op zoek naar een boeiende rol in een levendige omgeving met een focus op schaal- en schelpdieren? We zoeken een enthousiaste receptiemedewerker! Begroet niet alleen bezoekers met een glimlach, maar speel ook een essentiële rol bij het nauwkeurig maken van labels voor al onze verpakkingen.

wat bieden wij jou
  • Salaris conform op basis van kennis en ervaring
  • Tijdelijke opdracht tot 21 Februari 2025
  • 24 tot 36 uur per week
  • Mogelijkheden om door te groeien
wie ben jij

Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het maken van stickers en labels voor onze producten. Dit vereist nauwkeurigheid, zodat alle informatie correct is. Zo zorg je ervoor dat onze producten er niet alleen goed uitzien, maar ook veilig zijn voor de klanten.

Daarnaast ben je ook het gezicht van ons bedrijf bij de receptie. Je verwelkomt klanten en leveranciers met een glimlach en staat klaar om hen te helpen waar nodig. Dankzij jou voelen bezoekers zich meteen welkom zodra ze binnenstappen.

  • Je leert snel hoe je met verschillende apparaten
  • en systemen moet werken;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
  • klantgerichte mindset;
  • Ervaring met minimaal het MS office pakket;
  • Teamplayer
wat ga je doen

Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het creëren van stickers en labels voor onze producten, waarbij nauwkeurigheid essentieel is. Dit zorgt ervoor dat alle informatie juist is en onze producten er verzorgd en veilig voor klanten uitzien.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf bij de receptie. Met een vriendelijke glimlach begroet je klanten en leveranciers, en bied je hulp wanneer dat nodig is. Dankzij jouw inzet voelt iedereen zich welkom zodra ze binnenkomen.

  • Stickers en labels maken voor de producten
  • Eerste aanspreekpunt bij de receptie voor leveranciers en klanten
  • In orde maken van de documenten
waar ga je werken

In onze familie draait alles om de zee. Dit is namelijk onze bron. Daar worden onze heerlijke en voedzame schelpdieren gekweekt en geoogst. We zorgen er elke dag voor dat onze klanten over de hele wereld kunnen genieten van een volledig assortiment verse premier vis, schaal-, en schelpdieren en zeegroenten. Van smaakvolle mosselen, schelpsoorten, kokkels en schaaldieren tot aan de meest premium oesters op de markt. Wij selecteren alleen het allerbeste! Door onze actieve rol in de gehele produciteketen van bron tot bord, zijn we in staat onze uitstekende kwaliteit te behouden en de meest verse producten te leveren.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met ons op. Je kan ons bereiken op: goesmarkt@nl.randstad.com of op 0113 274 800

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie