Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Overheid, Non-profit 

Overig


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland


Salaris indicatie:

€5927 - €9264



Contactgegevens

Bezoekadres:

Zeeuwland

Kerkhof 1

4301BZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kyra Verstijnen

0111-418080



www.zeeuwland.nl

Vacaturenummer:

V202410140030

Solliciteer

Manager bedrijfsvoering

Zeeuwland

Einddatum: zondag 27 oktober 2024

Als lid van het managementteam (MT) ben je samen met de directeur-bestuurder, de manager klant & omgeving en de manager vastgoed verantwoordelijk voor de organisatie. Samen geef je vorm aan de strategische koers van Zeeuwland. In het MT ligt de focus op het gezamenlijk zoeken naar oplossingen voor vraagstukken waarmee we te maken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote behoefte aan meer betaalbare huurwoningen, leefbaarheid, inclusieve samenleving, vergrijzing van de regio en digitalisering. Je vertegenwoordigt Zeeuwland bij onze samenwerkingspartners en de collega woningcorporaties in Zeeland. Met deze collega corporaties werken  we nauw samen.

Wie ben jij en wat breng je mee?

We zien graag dat je stevige kennis en ervaring hebt op het gebied van bedrijfsvoering, financiën en I&A. Je kijkt verder dan je vakgebied en je kunt boven de materie uitstijgen. Je wilt vooruit, werkt planmatig en bent resultaatgericht, maar durft ook op de noodzakelijke momenten op de ‘rem’ te trappen. Je denkt en handelt pragmatisch; je doet wat nodig is, niet wat er vanuit de theorie kan. Je brengt rust en samenhang, verbindt en geeft richting. Je bent een inspirator en motivator met oog voor mensen. Je bent scherp op zelfontplooiing, eigenaarschap en de realisatie van afgesproken doelstellingen.

Je toont situationeel leiderschap. Je bereikt je doelen door ontwikkeling van kennis, competenties en talenten van jouw medewerkers. Je bent je bewust van jouw verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en benadert vraagstukken integraal.

 

Wil je meer weten over de vacature? Kijk dan op onze website: www.zeeuwland.nl. / bij ons werken

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.