Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Schouwen-Duiveland

Laan van St. Hilaire 2

4301 SH Zierikzee

Nederland


Postadres:

Postbus 5555

4300 JA Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

PSA Schouwen-Duiveland

0111-452171



www.schouwen-duiveland.nl/

Vacaturenummer:

V202410140029

Solliciteer

Medewerker BAG

Gemeente Schouwen-Duiveland - 4301SH, Schouwen-Duiveland

Einddatum: vrijdag 13 december 2024

Schouwen-Duiveland is een levendige toeristische Zeeuwse gemeente die het hele jaar door mensen inspireert en verbindt met de dynamiek van water, land, natuur en cultuur. Samen streven we naar een prettige omgeving om te werken, recreëren en leven.

Op de afdelingen Vergunningverlening hebben wij een vacature voor een Medewerker Gegevensbeheer in Zierikzee voor 36 uur in de week. Als medewerker gegevensbeheer werk je binnen een divers team aan de kwaliteit van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk bent voor het verwerken van gegevens en het verbeteren van processen.

In deze rol combineer je nauwkeurigheid, affiniteit met digitale systemen én een energieke, teamgerichte instelling, waarbij je met betrokkenheid, professionaliteit en humor een waardevolle bijdrage levert. Je werkt nauw samen met jouw collega's binnen het team, externe afnemers, en de belastingsamenwerking in Middelburg, om de kwaliteit van de gegevens en processen te waarborgen. Samen met jouw collega’s draag jij zo bij aan optimale dienstverlening naar onze inwoners en een mooi en krachtig Schouwen-Duiveland.

Waar kom je te werken?
Bij de afdeling Ruimte en Milieu! We zijn met zo'n 60 collega's: bouwkundigen, projectleiders, vergunningverleners, stedenbouwkundigen, planoloog, juristen, beleidsmedewerkers en administratieve krachten. Al met al een diverse groep. De afdeling is onderverdeeld in drie teams: ontwikkelingsbedrijf, omgevingsbeleid en vergunningverlening. We zijn er trots op dat we inzet, betrokkenheid en kwaliteit gepaard kunnen laten gaan met een goede sfeer.

Waarom wil je bij ons werken?
  • Je krijgt een functie (van 36 uur) waarin je direct invloed hebt op onze organisatie en daarmee op de inwoners van Schouwen-Duiveland.
  • We bieden een arbeidsovereenkomst met eerst een jaar een tijdelijke aanstelling, maar met de intentie voor vast.
  • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een bruto salaris tot maximaal € 3.831,- bij een 36-urige werkweek (functieschaal 7, peildatum 1 januari 2024).
  • Je bouwt een Individueel Keuzebudget op van 17,05%, dat je kunt gebruiken voor extra inkomen, extra verlof, een fiets of een fitnessabonnement.
  • Je hebt de mogelijkheid om te werken volgens 'onze manier van werken', waarbij je in onderling overleg bepaalt waar en wanneer je werkt.
  • We streven naar een cultuur waarin we voortdurend werken aan de professionalisering van onze organisatie om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen of deze indien mogelijk voor te zijn.
  • Daarnaast biedt de gemeente Schouwen-Duiveland uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, opname in het ABP-pensioenfonds, een laptop en telefoon, evenals uitgebreide verlofmogelijkheden.

Wat ga je doen?
  • Als medewerker gegevensbeheer werk je nauw samen met jouw collega’s in het team om te zorgen voor kwaliteit van onze gegevens. Daarnaast richt jij je op:
  • Verwerken van geometrische, kadastrale en administratieve gegevens in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG).
  • Bijdragen aan de kwaliteit door input te leveren voor zelfaudits.
  • Meedenken over verbeteringen van processen.
  • Beheer van de BAG-applicatie.
  • Afstemming met de belastingsamenwerking in Middelburg.
  • Zijn van een sparringpartner voor collega's en externe afnemers.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste medewerk(st)er op Mbo-niveau die zowel goed zelfstandig als in teamverband werkt. Je bent nauwkeurig en in staat bouwtekeningen te lezen. Bij voorkeur heb je enige kennis van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen en heb je affiniteit met geometrie en digitale systemen. Tenslotte zijn ‘betrokkenheid’, ’collegialiteit’, ‘professionaliteit’ en ‘humor’ vier belangrijke waarden in je werk.

Contact
Heb jij na het lezen van deze vacature nog vragen over de procedure of over de functie? Stel ze zeker! Dit kan aan Jeroen Dirksen, Teammanager Vergunningverlening, 0111-452 258 of aan Hellen de Rijke, HR-adviseur, 0111-452 341.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een beoordeling van motivatie & CV, en een eerste en een tweede (verdiepende) gespreksronde mocht dat nodig zijn.

Voor deze vacature hebben we geen vastgestelde einddatum om te solliciteren. Als je geïnteresseerd bent, nodigen we je uit om zo snel mogelijk te reageren. Zodra we geschikte kandidaten vinden, zullen we hen zo snel mogelijk uitnodigen voor een gesprek. Als we denken dat we een geschikte match hebben gevonden, wordt de vacature van de website gehaald. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Bekijk locatie