Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202410140028

Solliciteer

Maatschappelijk werker

SVRZ

Einddatum: donderdag 24 oktober 2024

Binnen SVRZ Tholen is er een vacature voor maatschappelijk werker. Het betreft een vast dienstverband van 24 uur per week. Je bent in ieder geval op de maandag beschikbaar, de overige dagen zijn in overleg.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als maatschappelijk werker heb je een solistische functie binnen SVRZ Tholen. Er is een nauwe samenwerking met de collega’s van de vakgroep uit de Oosterschelde regio (Tholen, Goes en gemeente Borsele). Wanneer nodig vervangen de collega’s van de regio’s elkaar. Hiervoor is een rijbewijs en eigen vervoer een must.

De taken in deze functie bestaan uit het aanvragen van indicaties, het onderhouden van relaties, het bieden van psychosociale hulpverlening en het leveren van een bijdrage aan interdisciplinaire samenwerking bij zorg en ondersteuning van cliënt en familie.

De doelgroep van deze locatie bestaat uit zowel cliënten met dementie als cliënten met een somatische aandoening. Zij verblijven/wonen daar voor langdurige zorg, kortdurend eerstelijnsverblijf of dagopvang. Je bewaakt het proces en neemt anderen hierin mee. Je hebt hiervoor geduld en doorzettingsvermogen. Je regelt afspraken rondom opname, doorstroom en uitstroom. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en neemt deel aan verschillende overlegvormen zoals evaluatiegesprekken, gespreksgroepen en team overleggen.

De vakgroep maatschappelijk werk maakt deel uit van het cluster Behandeling & begeleiding van SVRZ. Er is ook een brede vakgroep maatschappelijk werk, waar je ook onderdeel van bent. Deze manier van werken zal de komende tijd verder ontwikkeld en uitgerold worden.

GEVRAAGD

  • Diploma HBO-Social Work, maatschappelijk werk en dienstverlening
  • Relevante werkervaring

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 5.029,15 op fulltime basis (FWG 55)
  • Dienstverband voor 24 uur per week
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Een zelfstandige en afwisselende baan in een prettige werkomgeving
  • Werken in een enthousiast vooruitstrevend multidisciplinair team
  • En last but not least: fijne collega's!