Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Geen


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

GGD Zeeland

Westwal 37

4461 CM Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 345

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HRM

0113-249400



www.ggdzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202410140024

Solliciteer

Verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid

GGD Zeeland - GGD Zeeland

Einddatum: zondag 27 oktober 2024

Alleen samen maken we onze ambities waar!
Met ruim driehonderd collega's werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

 

Ben jij een flexibele en klantgerichte verpleegkundige? Heb je affiniteit met de preventieve gezondheidszorg en behoud je in drukke tijden het overzicht? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega voor de functie van:

 

Verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid

Team Preventie maatregelen Risicogroepen

24 - 32 uur per week

 

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige Maatschappij & Gezondheid voorkom je verspreiding van infectieziekten door middel van advisering en vaccinatie van risicogroepen. Je verstrekt advies en voorlichting op individueel- en groepsniveau. Door je klanten tijdens het spreekuur goed te adviseren en ook te vaccineren tegen bepaalde ziekten zorg je ervoor dat ze veilig op reis gaan en gezond weer thuis komen. Je informeert en adviseert risicogroepen die vanwege hun beroep of specifieke situatie meer dan gemiddeld risico lopen op bepaalde infectieziekten. Met het team bewaken we de omzet, we maken prijsafspraken en geven presentaties aan scholen en bedrijven. Je analyseert de voortkomende informatie uit de geregistreerde consulten, signaleert trends en ontwikkelingen en stuurt het beleid en activiteiten bij op basis van deze informatie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de geboden kwaliteit van onze dienstverlening.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste en klantgerichte persoonlijkheid met een afgeronde HBO-V opleiding. Je hebt interesse in reizigersadvisering en infectieziekten. Bij voorkeur ben je LCR geregistreerd (of bent bereid op korte termijn deze opleiding te volgen). Je bent stressbestendig, hebt een flexibele en collegiale instelling en kan goed samenwerken in multidisciplinair verband. Het is belangrijk om goed te kunnen coördineren en je deinst niet terug om voor een groep mensen te spreken. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het bezit van een rijbewijs en auto noodzakelijk.

In wat voor team kom je te werken?

Je komt te werken in het team PMR (Preventieve Maatregelen Risicogroepen), een zelf organiserend team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen. Onder medische supervisie van een arts houden jij en je collega-verpleegkundigen, verdeeld over 3 verschillende locaties in Zeeland, spreekuren reizigerszorg of verzorgen massavaccinaties. De spreekuren worden gehouden in Goes, Middelburg en Terneuzen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en het jaarrooster wordt in goed overleg met elkaar opgesteld. Op de donderdag om de week is op verschillende locaties een avondspreekuur.

Wat bieden wij?

Werken bij de GGD betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar.

Verder bieden wij jou:

  • De functie is ingeschaald in schaal 8 (bij HBO V) of schaal 9 (bij Post HBO Algemene Gezondheidszorg). Het  salaris is conform cao SGO en de hoogte is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring).
  • De arbeidsovereenkomst zal in eerste instantie worden aangegaan voor de duur van één jaar met de intentie deze periode om te zetten naar een vast dienstverband.
  • Een uitdagende baan voor 24 tot 32 uur per week.
  • Flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans.
  • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget boven op je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van sportschoolabonnement.

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG en BIG registratie.

GGD Zeeland en crisis

GGD Zeeland is een crisisorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat om in actie te komen bij noodsituaties die de publieke gezondheid in de regio bedreigen. Om dit te realiseren zijn er piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat ook andere collega's hierin een actieve rol krijgen, passend bij hun functie.

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Mail dan naar ggdreistmee@ggdzeeland.nl of bel naar contactpersoon Marianne de Bloois: 06-61221652.
Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met afdeling HRM via telefoonnummer 0113-249488 of hrm@ggdzeeland.nl.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 27 oktober 2024, met een motivatiebrief en CV via de knop “Solliciteren" op onze website. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 12 november 2024 in de middag.

Daarnaast vormt een meeloopdag een onderdeel van de selectieprocedure. Dan loop je een dag mee tijdens het spreekuur, zodat je een beter beeld krijgt van de werkzaamheden en de werkomgeving. 

Gesprek?

Als wij ook enthousiast over jou zijn, dan volgt er een gesprek. 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie