Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Kijk op Zaken

Nederland


Postadres:

Industrieweg 1-3

4382 NA Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Nicolai Schiettekatte

0614360011



www.kijkopzaken.nl

Vacaturenummer:

V202410110035

Solliciteer

Office medewerker (parttime of fulltime!)

Kijk op Zaken

Einddatum: zondag 10 november 2024

Ben je op zoek naar een afwisselende administratieve functie waarin je regelmatig contact hebt met klanten? Werk je graag in een klein, professioneel team waarin je na een gedegen inwerkwerkperiode veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Zo ja, dan kom je waarschijnlijk heel goed tot je recht bij Marco en Martin van M2 Makelaars & Hypotheken in Vlissingen!

 

Wat ga je doen?

De verkoop van een woning verloopt altijd in drie fases: de voorbereidings-, verkoop- en afrondingsfase. Jij zorgt ervoor dat in iedere fase alles administratief goed wordt geregeld en dat alle partijen zoals opdrachtgever, makelaar, fotograaf, koper en notaris weten wat er van hen wordt verwacht en wanneer. Voor jou betekent dit dat je

  • gaat werken met een professioneel CRM systeem dat jou in alle processen ondersteunt en overzicht biedt over taken en werkzaamheden die actie vereisen van jou en je collega’s;
  • met behulp van telefoon, whatsapp en e-mail iedereen op de hoogte houdt van de voortgang tijdens de verkoop van een woning;
  • vaak het eerste aanspreekpunt bent voor klanten, waarmee dus de verkoop bij jou begint omdat klanten van jou immers de eerste indruk krijgen van M2 Makelaars;
  • samen met je collega office medewerker alle agenda’s beheert en het kantoor in Vlissingen bestiert.

Jouw methodische aanpak en organisatietalent zorgen ervoor dat wij als team kunnen doen waar we goed in zijn: alles uit de kast halen voor onze klanten!   

 

Jouw profiel

Je bent een office medewerker die goed uit de verf komt binnen een klein team, dienstverlenend is ingesteld, klantvriendelijk en

  • beschikt over mbo4 werk- en denkniveau.
  • enkele jaren relevante werkervaring heeft opgedaan als secretarieel medewerker, binnendienst medewerker of bijvoorbeeld als officemanager.
  • er niet voor terugdeinst om alle betrokkenen in het (verkoop)proces achter de broek aan te zitten als informatie ontbreekt of duidelijkheid te lang op zich laat wachten.

Het maakt voor ons niet uit of je al veel ervaring hebt of dat je nog maar een paar jaar aan de slag bent in een office omgeving. Wij zijn niet alleen op zoek naar iemand die het kan, maar vooral naar iemand die bij ons past.

 

Wat biedt M2 Makelaars?

  • Je ondergaat een gedegen inwerktraject waarna je veel vrijheid krijgt om zelf je functie vorm te geven.
  • Een klein en betrokken team van collega’s met veel ervaring in een prachtig werkveld; de makelaardij!
  • Je hebt enige flexibiliteit in werktijden aangezien je samen met jouw collega de bezetting van ons kantoor onderling mag regelen (openingstijden: 09.00-17.00).
  • Afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en het enthousiasme wat je meebrengt, bedraagt het bruto maandsalaris (indicatief) tussen € 2.600,- en  € 3.500,-.

 

Over M2 Makelaars & Hypotheken

Dagelijks zetten we ons met zes medewerkers in om alles uit de kast te halen voor onze klanten. Of we de beste makelaar zijn van Vlissingen en Middelburg? Die beoordeling laten we graag over aan onze klanten. We durven wel van onszelf te zeggen dat we ontzettend veel regiokennis en praktijkervaring hebben. Onze dienstverlening wordt op Funda.nl door onze klanten beoordeeld met een 9.3. Deze hoge beoordeling heeft naast regiokennis en praktijkervaring ook te maken met een goed op elkaar ingespeeld team.

Ben jij na het lezen van onze vacature benieuwd of dit jouw nieuwe team met collega’s gaat worden? Wij ook! Als jij jezelf herkent in het geschetste profiel zien we graag uit naar een eerste kennismakingsgesprek met jou! 

Solliciteren? Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Reageer dan meteen via de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie naar vacature@kijkopzaken.nl Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Nicolai Schiettekatte van Kijk op Zaken begeleidt ons in deze procedure en gaat graag met je in gesprek. Je kunt hem bereiken op 06-14360011. Voor meer informatie over M2 Makelaars en Hypotheken zie ook: www.m2makelaars.nl

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.