Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Zeeuwse Gronden

Nieuwstraat 6

4531 CW Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1156

4530 GD Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Zeeuwse Gronden

0115-621314



www.zeeuwsegronden.nl

Vacaturenummer:

V202410110032

Solliciteer

Activiteitenbegeleider (M/V, 32 uur)

Zeeuwse Gronden - Transportstraat 5 4538AT Terneuzen

Einddatum: woensdag 23 oktober 2024

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 14 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze dagbestedingslocatie de Werkplaats in Terneuzen zijn we per 1 november 2024 op zoek naar een:

Activiteitenbegeleider (M/V, 32 uur)

In en rond de Werkplaats is het scala aan activiteiten in de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. We maken verschillende houtprojecten per seizoen zoals insectenhotel en vogelhuisjes, maar ook grote projecten zoals meubels of moestuinbakken. Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe creatieve ideeën. Cliënten kunnen hier werkervaring opdoen, nieuwe vaardigheden aanleren, en sociale contacten opbouwen. Daarnaast streven we ernaar een ontspannen sfeer te creëren zodat iedereen zichzelf kan zijn. Vanuit de Werkplaats vertrekt een aantal dagen per week een groep klussers met groene vingers om aan natuurbeheer en -onderhoud te doen. Samen met Zeeuws Landschap, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en Staatsbosbeheer rijden ze door heel Zeeland om te helpen met het in stand houden van de typische Zeeuwse natuur, door te snoeien, te zagen en zwerfafval op te ruimen.

Functieomschrijving
Als activiteitenbegeleider in onze Werkplaats ben je breed inzetbaar op diverse activiteiten die gedaan worden, maar ligt de zwaarte bij de houtbewerking. Je heb affiniteit en/of ervaring met houtbewerking, en ervaring met het werken in projectvorm. Je kunt de cliënten ook echt iets bijbrengen met betrekking tot houtbewerking, en hebt de vaardigheden om dit op een individuele basis vorm te geven. Als activiteitenbegeleider heb je met name een verzorgende en begeleidende rol ten aanzien van cliënten en worden de werkzaamheden afgestemd op de persoonlijke behoefte. De werkzaamheden op de werkplaats omvatten het grootste deel van de werktijd. Minimaal één dag in de week ga je mee met landschapsbeheer. Indien nodig werk je ook op een van de andere dagbestedingslocaties van Zeeuwse Gronden.

 

Wat vragen we?

Je bent een gedreven activiteitenbegeleider die een bijdrage kan leveren aan de begeleiding van cliënten met diverse houtbewerkingsprojecten.

 

  • Je hebt relevante beroepsgerichte opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 3.
  • Ervaring met houtbewerking is een pre.
  • Ervaring met begeleiding in de psychiatrie is een pre.
  • Je bent beweeglijk vanwege de zwaarte van het werk.
  • Een rijbewijs B is een must.

 

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden, tact en inlevingsvermogen. Je bent in staat om zowel een teamverband als zelfstandig te kunnen werken. Je bent integer en betrouwbaar, hebt een proactieve houding en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook vinden we het erg belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Als activiteitenbegeleider word je direct aangestuurd door de Senior van de locatie.

Wat bieden we?
We gaan uit van een contract voor 32 uur per week (minder is bespreekbaar). De werkdagen en de werktijden worden in overleg vastgesteld. Je start met een tijdelijk contract, waarna er mogelijkheid tot verlenging of een vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.
 
Salaris                                       
Inschaling is conform cao GGZ schaal 30-35 (€2343 – €3346), en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Wil je graag deel uit maken van onze organisatie? Reageer dan voor 23 oktober 2024. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 5 november 2024 in de middag.

Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Romy Aerssens, Senior Werkplaats. (r.aerssens@zeeuwsegronden.nl / 06-82054807)

 

 

Bekijk locatie