Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Geen


Branche:

Productie


Functiesoort:

Design, Creatie, Journalistiek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Drukkerij Zoeteweij

Molendijkseweg 2

4401 NM Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Arjen Bareman

0113 - 571404



www.dzy.nl

Vacaturenummer:

V202410090051

Solliciteer

Medewerker Prepress en Print

Drukkerij Zoeteweij

Einddatum: vrijdag 08 november 2024

Drukkerij Zoeteweij in het kort
Al sinds jaar en dag zijn we een begrip in Yerseke en omgeving. Wij werken voor veel verschillende soorten klanten en maken veel verschillende producten: van visitekaartjes tot verpakkingen, sleeves, instructieboekjes, brochures, bijsluiters, boeken en ga zo maar door. Wij zijn goed in het leveren van drukwerkspecials, dus drukwerk dat net wat anders is. Daardoor is elk project bij ons maatwerk. En voor dit maatwerk komen klanten graag bij ons met verschillende uitdagingen. Geen uitdaging is ons te gek: wij drukken alles op alles.

Sinds kort horen wij bij de TekstBeeld Groep en is er naast de productielocatie in Yerseke nog een drukkerij in Terneuzen en een kantoor in Eindhoven. We zijn bezig met een frisse wind in het bedrijf en gaan uitbreiden. Daarom zoeken we iemand die vol energie met ons de toekomst in wil gaan!

 

Wat de baan inhoudt
De functie is erg veelzijdig: Je zorgt allereerst voor de voorbereiding voor de offsetdrukkers. Je zorgt dat de aangeleverde bestanden op de juiste manier op het drukvel voor de drukpersen wordt gemonteerd. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk.

Daarnaast verzorg je de productie op onze digitale drukpers. Hier wordt alles op geproduceerd wat in kleinere oplages kan worden gemaakt. Van visitekaarten tot aan boekproducties. En ook met onze plotters en diverse snijplotters mag je aan de slag.

Wij hebben een divers machinepark waar jij veel gebruik van zult maken. Het is dus van belang dat je technisch bent aangelegd: je weet hoe je de machines moet instellen en bedienen. Is er toch een machine waar je geen ervaring mee hebt? Geen probleem. We leren het je graag. En dat geldt natuurlijk ook voor de Prepress.

 

Wat we van jou vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt ervaring met machines en kunt deze zelfstandig (leren) bedienen
  • Je hebt ervaring met het gebruik van diverse softwareprogramma’s en hebt het gebruik van nieuwe software snel onder de knie
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je staat open voor nieuwe uitdagingen
  • Je bent nauwkeurig, secuur en flexibel

 

Wat we je bieden
Je kunt rekenen op een uitdagende baan. We geven je de kans om jezelf te ontwikkelen en bieden je alle ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je van ons veel verantwoordelijkheid en een daarbij passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en alle voordelen van de Grafimedia cao.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.