Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Buurtzorg

Buurtzorg

7609 RE Almelo

Nederland


Postadres:

Buurtzorg

7609 RE Almelo

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Rianne Colijn - Kortman

0683967096



www.buurtzorgnederland.com

Vacaturenummer:

V202410090039

Solliciteer

Collega gezocht

Buurtzorg - Team Terneuzen 2

Einddatum: vrijdag 08 november 2024

Buurtzorg levert verpleging en verzorging thuis vanuit kleine, zelfsturende teams bestaande uit maximaal 12 (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Je gaat werken in een inspirerende, innovatieve organisatie die jou de mogelijkheid biedt om op een professionele manier zorg te verlenen. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid kun jij samen met de cliënt diens wensen en behoeften in kaart brengen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van de zorgverlening.

 

Een wijkziekenverzorgende / (wijk)verpleegkundige bij Buurtzorg streeft naar het leveren van ‘de beste zorg thuis’. Je bent zichtbaar in de buurt en zoekt samen met je cliënten naar oplossingen die het welzijn bevorderen. Het uitgangspunt is de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten.

 

Je verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegkundige handelingen in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor de intake, de zorgverlening en de eindevaluatie. Je werkt daarbij samen met collega (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste en tweedelijns zorgverleners en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.

 

Je bent een gediplomeerde wijkziekenverzorgende (niveau 3IG) / verpleegkundige in de wijk (niveau 4) / wijkverpleegkundige (HBO-V / MGZ, niveau 5/6).

 

Salariëring vindt plaats conform de CAO VVT. Afhankelijk van je ervaring bepalen we de hoogte van jouw salaris. We stemmen het aantal uren dat je wilt werken graag met je af.

Bij Buurtzorg zit je als wijkziekenverzorgende in schaal 45, verpleegkundige in de wijk in schaal 50 en wijkverpleegkundige in schaal 55. 

Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden. 

Bij interesse neem contact met ons op per mail: terneuzen2@buurtzorgnederland.com

 

Bekijk locatie