Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment ZorgSaam

0115-688298



www.zorgsaam.org

Vacaturenummer:

V202410090037

Solliciteer

Verzorgende of Verpleegkundige Team Terminale Nachtzorg

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen - Regio Zeeuws-Vlaanderen

Einddatum: zondag 03 november 2024

ZorgSaam Thuis- en ouderenzorg is op zoek naar een nieuwe collega als:

Verzorgende of Verpleegkundige  Team Terminale Nachtzorg
(16-24 uur (in overleg), regio Zeeuws-Vlaanderen

Hoe ziet jouw werkplek eruit?
Jouw werkdag start in de nacht. Samen met jouw collega’s, begeleid je één op één terminale cliënten en zorg je ervoor, dat de cliënten de aandacht krijgen die zij verdienen. Dit doe jij in hun thuissituatie: je luistert hierom goed naar de wensen van cliënt en eventuele familieleden en zorgt voor rust. Hierbij blijft de wens van de cliënt centraal staan waarop jij goed weet in te spelen. Hierdoor is het van groot belang, dat je zelfstandig kan werken. Uiteraard staan de collega’s klaar op het moment dat jij er even niet uitkomt óf wanneer je een gesprekspartner nodig hebt. 

Verder bestaat jouw werkgebied uit heel Zeeuws-Vlaanderen waardoor een auto een must is. Eén keer in de drie weken, kom je samen met collega’s en worden de belangrijkste zaken besproken. Je komt bij cliënten thuis waardoor het van groot belang is dat jij je goed kan aanpassen aan verschillende omstandigheden, situaties en culturen.

Hoe zien jouw taken eruit?

  • Je biedt breed georiënteerde zorg en ondersteuning m.b.t. terminale zorg van de cliënten; 
  • Op verzoek ben jij bereid om een werkoverleg of MDO bij te wonen; 
  • Je verricht verpleegkundige en verzorgende handelingen volgens het zorgplan en signaleert eventuele veranderingen bij de cliënt en anticipeert bij veranderingen; 
  • Je zorgt ervoor dat cliënten de aandacht krijgen die zij verdienen door zorg op maat te verlenen.
     

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, 16-24 uren (in overleg);
  • Het salaris van een Verzorgende IG is minimaal €2.541,72 en maximaal € 3.337,94 bruto per maand, FWG 35 volgens cao VVT en het salaris van een Verpleegkundige is minimaal €2.933,27 en maximaal € 3.944,48 bruto per maand , FWG 45 volgens cao VVT;
  • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
  • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. o.a. via Goodhabitz waarmee jij elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen.
  • Een meerkeuze budget waarbij het mogelijk is belastingvoordeel te krijgen op o.a. sport abonnement, nieuwe fiets  of smartphone.

 

Jouw kennis en kunde:

  • Je bent in het bezit van jouw diploma Verzorgende IG niveau 3 of een diploma Verpleegkundige niveau 4 inclusief BIG registratie;
  • Ben je in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en nog bezig met jouw BIG registratie? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!
  • Ben jij in het bezit van een MBO niveau 3 diploma, maar is het lang geleden dat jij in de zorg hebt gewerkt? Geen probleem! Wij hebben praktijkopleiders die jou opnieuw bekwaam kunnen maken.
  • Het is belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer aangezien je wordt ingezet in heel Zeeuws-Vlaanderen;
  • Communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen de verschillende fases waarin een cliënt zich bevindt: de één staat nog open voor een leuk praatje én de andere cliënt vind het al fijn wanneer hij jouw aanwezigheid voelt. Ook is het belangrijk dat jij lastige gesprekken kan voeren met familieleden.  

 

Meer weten?
Twijfel niet en neem contact op met Peter Hiel via p.hiel@zzv.nl of via 0610971389.

Stap jij in de betekenisvolle wereld van ZorgSaam?
Maak dan jouw interesse kenbaar door te solliciteren. Binnen twee werkdagen wordt er contact opgenomen om jouw sollicitatie door te nemen.

 

 

Bekijk locatie