Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Stichting KIO

Van der Biltplein 6

4451 AE Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 2

4456 ZG Lewedorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. M. Korten

0113 56 85 22



www.stichtingkio.nl

Vacaturenummer:

V202410090015

Solliciteer

Pedagogische medewerker voor onderwijs-zorg groep

Stichting KIO - Clasinastraat 1 4341ER Arnemuiden

Einddatum: donderdag 07 november 2024

Wij zoeken een nieuwe collega die vrolijk en enthousiast is om voor een groep jongeren passend onderwijs in combinatie met dagbesteding/ dagbehandling te bieden.

Voor ons onderwijs- zorgarrangementzijn wij op zoek naar een medewerker  met een(sociaal) pedagogische achtergrond of met een achtergrond in het onderwijs.
Deze groep is ontstaan uit een samenwerking tussen stichting KIO en Klimopschool (OZEO) waar we jongeren (12-18jaar) op maat onderwijs in combinatie met dagbesteding Deze jongeren vallen uit in speciaal onderwijs om verschillende redenen. 
Het aanbod wat wij deze jongeren geven is een op maat gemaakt traject waarbij ‘in de praktijk leren’ centraal staat in combinatie met een onderwijsaanbod mede door inzet van een leerkracht van de Klimopschool.

Je werkt op doordeweekse dagen op de groep. Je stimuleert het individuele ontwikkelproces van de jongeren en creëert een gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Wij zoeken een collega die enthousiast en energiek is.  

Functie-eisen

Wij zoeken een medewerker met een positieve houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband. De uren worden in overleg afgesproken.

Bedrijfsprofiel

Stichting KIO bestaat ruim 20 jaar. Ons team bestaat inmiddels uit ruim 160 medewerkers. Wij hebben meerdere dagverblijven en (groeps-)woningen waar wij zorg bieden. Daarnaast bieden wij ook zorg en begeleiding in de thuissituaties  aan zowel bij kinderen als volwassenen evenals begeleiding op diverse scholen. Tevens kun je in aanmerking komen voor een leasefiets en gebruik maken van onze sportschool!

Wij bieden medewerkers een ruim scholingsaanbod zodat je je kennis steeds verder kunt uitbreiden, bijvoorbeeld over sensorische integratie, BHV, gebarentaal, SKJ, diverse scholingen via E-learning, enz.

Salaris volgens CAO gehandicaptenzorg. Het aantal uren is bespreekbaar. Binnen KIO zijn arbeidsovereenkomsten tot 36 uur een optie.

Meer info op www.stichtingkio.nl

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button of neem contact op met Personeelszaken op telefoonnummer: 06-15635953. Kom gerust eens langs voor een  bak koffie op thee op de werkvloer!

Bekijk locatie