Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202410090001

Solliciteer

Gz-psycholoog ouderen ggz (ambulant)

Emergis

Einddatum: donderdag 24 oktober 2024


**_Wil jij aan de slag binnen het veelzijdige en mooie vakgebied ouderen ggz? Waar je je vak kunt uitoefenen in de volle breedte en je je kennis inzet op het gebied van somatiek, psychiatrie en het sociale domein? Wij hebben per direct  mogelijkheden voor een gz-psycholoog bij ouderen ggz ambulant._**

**_Je komt te werken in een organisatie groot genoeg is dat je er veel kunt halen en klein genoeg om elkaar te kennen. En dat alles in een prachtige leef- en werkomgeving en de Zeeuwse kust binnen handbereik._**


Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:
- Je bent medeverantwoordelijk voor de geboden (medische) behandeling.
- Je stelt diagnoses en zorgt ervoor dat de behandeling de onderliggende problematiek effectief aanpakt en het herstelproces bevorderd wordt.
- Je voert zorgafstemmingsgesprekken met de hulpverleners en netwerken van de cliënt.
- Je levert een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de zorg.
- Binnen de teams werk je nauw samen met psychiaters (i.o.), specialist ouderengeneeskunde (i.o.), psychologen (i.o.) en maatschappelijk werk. Kortom; een multidisciplinaire aanpak.


Samen aan de slag

De afdeling ouderen ggz van Emergis behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. Dat doen we met ruim 100 medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. We bieden verschillende vormen van zorg: van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling en dagbesteding.

Met iedere cliënt kijken we welke hulp hij of zij wenst en nodig heeft: niet te weinig en niet te veel. We werken bij mensen thuis, in wijkcentra, huisartsenpraktijken, ambulante centra, klinieken, beschermende woonvormen, werkleerbedrijven en opvanghuizen.

++Geen ervaring maar wel interesse++
Heb je wel interesse in het werken binnen de ggz maar geen ervaring of wil je ontdekken of het werkveld ggz bij jou past dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen.


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als gz-psycholoog bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:
- een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met €4.272,- en eindigt op €6.504 (niveau 1 december 2024) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
- een functie die valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
- diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken een collega die samen met ons willen bouwen aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:
- Je bent BIG-geregistreerd (als gz-psycholoog).
- Je vindt het een uitdaging om jezelf vast te bijten in lastige vraagstukken.
- Je kunt goed samenwerken in een team, maar je bent ook in staat de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen behandeltrajecten.
- Je hebt een open en transparante houding en je staat stevig in je schoenen.
- Je werkt graag en makkelijk samen met de verschillende ketenpartners.
- Daarnaast vinden we competenties als duidelijkheid en daadkracht belangrijk en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Of neem voor meer informatie contact op met Reinier van Belle (leidinggevende ouderen ggz ambulant) via 06 27 89 79 34.