Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3952 - €5376



Contactgegevens

Adres:

Waterschap Scheldestromen

Kanaalweg 1

4337 PA Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4330 ZW Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Ingrid van Bragt

088-2461000



scheldestromen.nl/vacatures

Vacaturenummer:

V202410080042

Solliciteer

Automatiseringsadviseur

Waterschap Scheldestromen

Einddatum: donderdag 24 oktober 2024

Wat ga je doen?

De ene dag ontwikkel je beleid voor telefoongebruik binnen het waterschap en de volgende dag ga je in gesprek met je collega’s buiten over laptopspecificaties voor bepaalde software. Als jij houdt van afwisseling en je graag vastbijt in verschillende onderwerpen, dan is deze functie perfect voor jou!

Als beleidsmedewerker automatisering krijg je te maken met alle aspecten van automatisering: van servicedesk-taken tot systeem-, netwerk- en databasebeheer. Waar andere bedrijven vaak deze gebieden scheiden, biedt deze functie jou de kans om over de hele breedte van het vakgebied beleid te maken.

Wat ga je doen?

  • Werkvoorbereiding: alle collega’s bij het waterschap krijgen een nieuwe laptop. Jij onderzoekt welk model het beste past bij de werkzaamheden. Je overlegt met zowel de collega’s als de leverancier. Je inventariseert de benodigde middelen en kosten en overlegt dit met de senior-beleidsmedewerker. Daarna stel je samen met de senior-servicedeskmedewerker een gedetailleerd plan op om de uitrol vlekkeloos te laten verlopen. De uitvoering van het plan ligt bij je collega’s van de servicedesk of systeembeheer.
  • Voorstellen voor Beleid en Procesverbetering​​​​​​: vanuit de organisatie is de behoefte aan een formulier voor de registratie van hardware. Jij stelt hiervoor een voorstel op en overlegt dit met de senior-beleidsmedewerker, die dit vervolgens verder verwerkt.
  • Projectmatig werken: je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt en houdt de regie over de verschillende projecten. Je neemt regelmatig deel aan diverse overleggen en je zorgt voor een soepele samenwerking tussen alle betrokken partijen, zoals leveranciers en je collega’s bij het waterschap. Met jouw overtuigingskracht krijg je alle neuzen dezelfde kant op.
  • Netwerken: je haalt waardevolle informatie op bij je collega’s tijdens overleggen en informele gesprekken, zoals koffiepauzes en borrels, die je vervolgens verwerkt tot verbetervoorstellen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Flexibele werktijden. Ben je een vroege vogel of wil je liever later beginnen? Dat kan allemaal. Je kunt zowel thuis als op kantoor werken.
  • Een 36-urige werkweek (fulltime).
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • Salaris varieert tussen: € 3.952,- tot max. € 5.376,- bruto per maand en is afhankelijk van ervaring.
  • Bovenop je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 21% van je brutosalaris. Je bepaalt zelf waar je het aan besteedt, bijvoorbeeld voor extra vakantiedagen of dat je het laat uitbetalen.
  • Daarnaast krijg je ook een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 6.000,- per vijf jaar, dat je in kunt zetten voor vitaliteit en loopbaanontwikkeling.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.  
  • Je krijgt minimaal 21 vakantiedagen.
  • Wij zijn met ons kantoor naast het treinstation van Middelburg uitstekend bereikbaar met het OV. Heb je werkafspraken? Dan zijn er altijd bedrijfsauto’s beschikbaar.

Wie ben jij?

Wat breng je mee?

  • Afgeronde hbo-opleiding: in een relevante richting zoals bijvoorbeeld Bedrijfskunde Informatica, Industriële Automatisering, ICT, of Technische Bedrijfskunde.
  • Analytisch denkvermogen: je begrijpt complexe problemen en kunt ze vertalen naar heldere oplossingen. 
  • Goede luistervaardigheden: door goed te luisteren begrijp je de behoeften van je collega's en kun je passende oplossingen bieden.
  • Overtuigingskracht: je kunt jouw ideeën en oplossingen overtuigend presenteren. Je weegt verschillende opties af en onderbouwt duidelijk waarom bepaalde keuzes de beste zijn.
  • Samenwerkingsvermogen: je werkt makkelijk samen met collega's, haalt de benodigde informatie op, en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit.
  • Inlevingsvermogen: je ontdekt de vraag achter de vraag en ziet het grotere plaatje. Je hebt oog voor de verschillende behoeften van collega's van diverse generaties en functies.

Wie zijn wij?

Waterschappers zijn doeners. Met de voeten -soms letterlijk- in de klei. Iedere Zeeuw is dagelijks afhankelijk van ons werk. En onze rol krijgt nog meer impact als je kijkt naar de enorme uitdagingen door klimaatverandering, zoals de zeespiegelstijging en beschikbaarheid van zoetwater. Om Zeeland veilig te houden en het welzijn van haar inwoners te waarborgen, zoeken wij collega’s die mee willen bouwen aan onze prachtige provincie.

Word jij ook een waterschapper? 


Team
Je wordt onderdeel van het team automatisering en facilitaire dienst met 27 collega’s. Bij automatisering zijn er 12 collega’s waar je intensief mee zult samenwerken. Deze zijn opgedeeld in drie clusters: systeembeheer, servicedesk en databasebeheer. In ons team hebben we een informele sfeer. We maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden, maar je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe en waar je je taken uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda en de afstemming daarvan met collega’s. Tijdens onze wekelijkse team overleggen komen we samen om vraagstukken te bespreken en elkaar te helpen met oplossingen.
 

Procedure

Bel ons gerust! Over de functie: Ravenna Arts, teamleider, 06-57188692
Over de sollicitatieprocedure: Ingrid van Bragt, recruiter, 06-23640680

Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 24 oktober a.s. uploaden via de knop 'Solliciteren'. 

Een digitaal competentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.
De gesprekken vinden plaats op 31 oktober a.s.

Val jij onder de indicatie banenafspraak? Ook jij wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie.