Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202410080001

Solliciteer

Wil jij een cruciale rol spelen in het ontwikkelen en implementeren van organisatiebreed beleid binnen een complex en dynamisch werkveld? Weet je dit om te zetten in compacte plannen en ben je in staat deze plannen (in samenwerking met anderen) kordaat uit te voeren? Lees snel verder!


Wat ga je doen

Als senior beleidsadviseur bij Emergis speel je een cruciale rol in het adviseren en ondersteunen van ons directieteam bij strategische en inhoudelijke vraagstukken, met een sterke nadruk op de langetermijnontwikkeling van beleid en strategie. Je speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen en implementeren van organisatiebreed beleid binnen een complex en dynamisch werkveld. Je advies richt zich primair op de strategische koers van de organisatie en minder op operationele bedrijfsvoering. Je identificeert en beheert risico’s op strategisch niveau en draagt bij aan innovatieve oplossingen die de organisatie helpen vooruit te blijven lopen in de sector. Deze weet je zelf om te zetten in compacte plannen en je bent ook in staat deze plannen (in samenwerking met anderen) kordaat uit te voeren. Je werkt zelfstandig en rapporteert direct aan de directie van de divisie jeugd, volwassenen en ouderen ggz. In deze functie ben je een belangrijke schakel in het waarborgen van de kwaliteit en effectiviteit van ons strategisch beleid.

**Jouw verantwoordelijkheden:**

++Advisering++
Je adviseert het management en directie bij complexe, strategische en risicovolle beheersvraagstukken en veranderingen met een focus op langetermijnoplossingen. Hierbij hou je rekening met de lange termijn en werk je vanuit organisatiebrede belangen en overwegingen. Je voorziet de directie en het management van actuele en correcte managementinformatie en rapportages. Je maakt diepgaande strategische impact- en risicoanalyses, geeft advies in proactieve beheersmaatregelen en voert plannen ook zelf uit.

++Strategische beleidsontwikkeling++
Je ontwikkelt inhoudelijk sterk strategisch beleid binnen jouw domein en participeert in het formuleren van de strategische doelen van de organisatie. Je geeft leiding aan grootschalige implementatieprojecten en programma’s. Dit omvat onderzoek naar relevante ontwikkelingen, innovatiekansen en het maken van impact- en risicoanalyses. Je zorgt dat het beleid aansluit op de strategische visie van de organisatie. Je vertaalt vastgesteld beleid naar concrete programma’s, projecten en richtlijnen en begeleidt de implementatie hiervan.

++Samenwerking en kennisdeling++
Als senior adviseur ben je een aanspreekpunt voor collega’s en externe partners binnen jouw vakgebied. Je coördineert activiteiten, draagt actief bij aan kennisoverdracht en werkt nauw samen met de beleidsadviseurs en verschillende disciplines binnen de organisatie. Je bent een proactief teamlid en onderhoudt strategische relaties. Je bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van strategische beleidsinitiatieven en initieert innovatieve verbeteringen.


Samen aan de slag

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Immers, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Je krijgt een salaris volgens de CAO GGZ in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 4.272 en eindigt op € 6.504 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 december 2024).

We bieden jou:
- **een sleutelrol** binnen een vooruitstrevende organisatie waarin je direct bijdraagt aan de strategische koers en ontwikkeling van beleid binnen de divisie jeugd, volwassenen en ouderen ggz waarin je ruimte krijgt om een grote impact te maken, met een nadruk op lange termijn impact;
- **een professionele en collegiale werkomgeving** waarin jouw expertise en input gewaardeerd worden;
- **uitdagende en complexe projecten** met een grote impact op de organisatie;
- **een dynamische werkomgeving** waarin innovatie en samenwerking centraal staan.

Binnen Emergis werken wij met Positieve gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Opleiding en ervaring
- **Een afgeronde academische opleiding** aangevuld met een post-academische opleiding of MBA.
- Minimaal **vijf tot zeven jaar ervaring** in een strategische adviesfunctie, waarbij ervaring in beleidsontwikkeling en verandermanagement op organisatieniveau een vereiste is.
- Bij voorkeur kennis, ervaring en interesse in de (mentale) gezondheidszorg.

Vaardigheden en competenties
- **Strategisch inzicht en visie:** Je beschikt over bewezen strategisch inzicht en kunt complexe vraagstukken analyseren en oplossen met oog voor de lange termijn.
- **Leiderschap en invloed:** Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden van organisatiebrede projecten, veranderingen en/of programma’s en het beïnvloeden van beleidskeuzes op het hoogste niveau. Je kan omgaan met strategische en soms tegengestelde belangen.
- **Overtuigingskracht:** Je hebt het vermogen om anderen te inspireren en te motiveren om mee te gaan in het veranderproces. Dit vereist overtuigingskracht om anderen enthousiast te maken, door onzekerheden heen te helpen en actief te betrekken bij een verandering.
- **Resultaatgerichtheid:** Je bent sterk doel- en resultaatgericht, beheert je tijd efficiënt en stelt scherp prioriteiten. Hierdoor weet je jouw werkzaamheden zo te organiseren dat de organisatie snel profiteert van de positieve resultaten.
- **Innovatief vermogen:** Je bent in staat om vooruitstrevende strategieën en oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan de duurzame groei van de organisatie.
- **Uitstekende communicatieve vaardigheden:** Zowel schriftelijk als mondeling ben je in staat om op strategisch niveau te communiceren, relaties te onderhouden en complexe ideeën overtuigend en compact over te brengen.
- I**ntegriteit en discretie:** Gezien de aard van je werk ga je vertrouwelijk om met gevoelige informatie en handel je altijd met de hoogste integriteit.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Ben jij de strategische denker en ervaren beleidsadviseur die we zoeken? Stuur je cv en motivatiebrief toe. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 november 2024 tussen 10.00 en 13.00 uur. Reserveer het in je agenda!

Heb je vragen? Bel gerust naar Margret Overdijk, directeur JV&O via 06 11 51 99 75.