Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Juridisch


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Schouwen-Duiveland

Laan van St. Hilaire 2

4301 SH Zierikzee

Nederland


Postadres:

Postbus 5555

4300 JA Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

PSA Schouwen-Duiveland

0111-452171



www.schouwen-duiveland.nl/

Vacaturenummer:

V202410070074

Solliciteer

Privacy officer

Gemeente Schouwen-Duiveland - 4301SH, Zierikzee

Einddatum: vrijdag 06 december 2024

Schouwen-Duiveland is een levendige toeristische Zeeuwse gemeente die het hele jaar door mensen inspireert en verbindt met de dynamiek van water, land, natuur en cultuur. Samen streven we naar een prettige omgeving om te werken, recreëren en leven. Binnen het team Juridische Zaken hebben wij een vacature voor een Privacy Officer in Zierikzee voor 36 uur in de week. Dagelijks adviseer en ondersteun jij bij allerlei privacy-gerelateerde vraagstukken binnen onze organisatie. De PO adviseert het bestuur, het management en medewerkers gevraagd en ongevraagd over privacyvraagstukken, zoals hoe moeten we deze gegevens delen? Aan welke regels dienen we ons te houden? Welke maatregelen moeten we externe partijen opleggen? Samen met jouw collega’s draag jij zo bij aan optimale dienstverlening naar onze inwoners en een mooi en krachtig Schouwen-Duiveland.

Waarom wil je bij ons werken?
  • Je krijgt een functie (van 36 uur) waarin je direct invloed hebt op onze organisatie en daarmee op de inwoners van Schouwen-Duiveland.
  • We bieden een arbeidsovereenkomst met eerst een jaar een tijdelijke aanstelling, maar met de intentie voor vast.
  • Afhankelijk van je ervaring ontvang je een bruto salaris tot maximaal € 5.313,- bij een 36-urige werkweek (functieschaal 10, peildatum 1 oktober 2024).
  • Je bouwt een Individueel Keuzebudget op van 17,05%, dat je kunt gebruiken voor extra inkomen, extra verlof, een fiets of een fitnessabonnement.
  • Je hebt de mogelijkheid om te werken volgens 'onze manier van werken', waarbij je in onderling overleg bepaalt waar en wanneer je werkt.
  • We streven naar een cultuur waarin we voortdurend werken aan de professionalisering van onze organisatie om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen of deze indien mogelijk voor te zijn.
  • Daarnaast biedt de gemeente Schouwen-Duiveland uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, opname in het ABP-pensioenfonds, een laptop en telefoon, evenals uitgebreide verlofmogelijkheden.

Wat ga je doen?
Je bent als Privacy Officer onderdeel van het team Juridische Zaken. Dit team zorgt voor een zo goed mogelijke juridische ondersteuning van de gemeente Schouwen-Duiveland. Als Privacy Officer werk jij nauw samen met de Functionaris Gegevensbescherming en CISO. Samen met andere ondersteunende teams vormt het de afdeling Bedrijfsvoering 1.

Dit doe je concreet:
  • Vormgeven en bewaken van overkoepelend privacybeleid binnen de gemeente,
  • Het uitvoeren van Data Privacy Impact Assesments;
  • Coördineren van en adviseren over binnenkomende aanvragen op basis van de rchten van betrokkenen, zoals inzage recht, recht op rectificatie, recht op vergeten worden etc.;
  • Coördineren van het actueel houden van ons register van verwerkingsactiviteiten;
  • Ondersteuning bij de inrichting van processen en autorisaties met name binnen het zaaksysteem en het sociaal domein met het oog op rechtmatigheid en doelbinding;
  • Behandelen en registreren van datalekken in samenwerking met de verantwoordelijke teams;
  • Het, zo nodig in afstemming met de juridisch adviseurs, afhandelen van adviesverzoeken vanuit de organisatie rondom privacy.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste flexibele medewerker met een HBO opleidingsniveau. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in de richting van gegevensbescherming.

Je beweegt je makkelijk door de organisatie waarbij je mensen weet te motiveren en te enthousiasmeren. Kennis van wet- en regelgeving rondom privacy is daarbij uiteraard belangrijk evenals een ‘drive’ om collega’s daarbij te helpen. Kennis van kwaliteitssystemen en/of procesmanagement is een pre. Je denkt positief mee in wat de gemeente Schouwen Duiveland in haar dienstverlening wil bereiken, maar bent ook niet bang om aan te geven als dingen niet kunnen en durft tegenspraak te geven op plannen en juridische producten.

Verder zoeken we in jou een hoge mate van pro-activiteit en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Het is belangrijk dat de PO zich makkelijk door de organisatie beweegt en proactief ondersteunt, waarbij hij/zij nauw samen op trekt met collega’s van de teams juridische zaken, ICT en communicatie.

Contact
Heb jij na het lezen van deze vacature nog vragen over de procedure of over de functie? Stel ze zeker! Dit kan aan Leonie Boot, Teammanager Juridische Zaken, 0111-452 of aan Hellen de Rijke, P&O adviseur, 0111-452 341.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een beoordeling van motivatie & CV, en een eerste en mogelijk tweede (verdiepende) gespreksronde.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Privacy Officer!

Bekijk locatie