Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marjola van Heybeek

0113 - 238 277



werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202410070035

Solliciteer

Procesondersteuner IT-risicomanagement

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 Goes

Einddatum: maandag 21 oktober 2024

ZLM wil voor haar klanten de risico’s op het gebied van IT zo goed mogelijk beheersen. We testen daarom of genomen maatregelen werken zoals bedoeld. Ook de toezichthouders en regelgeving vragen dit van ZLM. Kom jij ons hierbij helpen?

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. ZLM is daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar medewerkerstevredenheid net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Dat zien we ook terug in de hoge cijfers die medewerkers geven in tevredenheidsonderzoeken.

Wat maakt je functie als procesondersteuner zo uniek
Als procesondersteuner draag je bij aan de informatiebeveiliging en de uitvoering van het IT-risicomanagementproces. Je voert testwerkzaamheden uit en helpt bij de risico-assessments. Je koppelt de testwerkzaamheden terug aan je collega’s. De nodige acties worden uitgezet en je coördineert de planning en voortgang. Hierbij werk je nauw samen met de security officers en de IT risicomanager (CISO). We hebben handige tools in gebruik. Denk aan Cerrix, TopDesk en Jira. Je leert alle IT-servicemanagementprocessen en IT-beheersmaatregelen binnen de afdeling kennen. Je mag rekenen op een uitdagende en afwisselende functie. We hebben hierbij een gezamenlijk doel voor ogen. We zijn een betrouwbare verzekeraar die gaat voor maximale klant- en medewerkerstevredenheid.

Waar kom je te werken
Onze afdeling Informatiemanagement bestaat uit zo’n 35 medewerkers. Je komt terecht in een omgeving die steeds in beweging is. Je hebt nauw contact met onze security officers en er is altijd ruimte om te sparren. Bij ZLM zijn de lijnen kort. Er zit veel kennis binnen de organisatie, die we graag met je delen. We werken niet met financiële targets. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Daarnaast staat je leidinggevende altijd voor je klaar om je verder te helpen met je vragen. Je beschikt over mbo werk- en denkniveau. We hebben plaats voor een collega die fulltime (38-40 uur) beschikbaar is. Invulling van deze vacature door 2 parttimers (19-24 uur) behoort ook tot de mogelijkheid.

Hoe maak je het verschil
Je vindt het interessant om je te verdiepen in wat er speelt binnen een IT-afdeling en doet graag basiskennis op van de technische aspecten. Je werkt graag met andere teamleden samen. Ook weet je goed het overzicht te houden en de voortgang te bewaken. Knelpunten signaleer je tijdig en die deel je met je collega’s. We kunnen met jouw komst rekenen op een goed georganiseerd en uitgevoerd IT-risicomanagementproces. Je ziet jezelf als iemand die denkt in oplossingen, hebt oog voor details en bent klantgericht. We horen graag je voorstellen voor verbetering in de processen en werkwijzen. We staan hier als organisatie zeker voor open. Je neemt hierin het initiatief en maakt juist zo het verschil. Het is een voordeel als je een mbo-opleiding hebt gevolgd die goed aansluit bij de functie en/of ervaring hebt met IT-servicemanagementprocessen.

Wat wij jou bieden

  • Je salaris wordt gebaseerd op wat je meebrengt aan kennis en ervaring. Met een maximum van € 54.958,- bruto per jaar (schaal 3) voor een 38-urige werkweek. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand.
  • Hier komt nog een eindejaarsuitkering bovenop. Deze kan iets variëren in hoogte, maar je mag er elk jaar op rekenen.
  • Daarnaast hebben we een hele gunstige pensioenregeling, waarvoor je slechts 2,5% pensioenpremie betaalt. Dit maakt dat we je een goed netto salaris bieden.
  • Bij ZLM doen we het samen, we kennen geen individuele beloningen.
  • ZLM kent een prettige en informele werksfeer. We staan altijd voor elkaar en onze klanten klaar.
  • Er is veel persoonlijk contact, met een open en transparante bedrijfscultuur.
  • We zorgen voor een goede werk-privé balans. We hebben gunstige verlofregelingen en werktijden. We werken niet met targets en overwerken komt niet vaak voor.
  • Aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van trainingen en/of opleidingen. We kennen een aantrekkelijke studieregeling.
  • Natuurlijk krijg je korting op de verzekeringen die je bij ZLM hebt afgesloten.


Spreekt de functie jou aan?

Reageer dan meteen! Upload je motivatie met cv via de sollicitatiebutton. We kijken uit naar je sollicitatie en om met jou in gesprek te gaan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op over het vervolg. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Peter Geluk, Afdelingshoofd Informatiemanagement. Zijn telefoonnummer is 0113 – 238 743.

Bekijk locatie