Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3532 - €5228



Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Chris van der Wel

+31642354823



www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202410070022

Solliciteer

Docent Engineering - Smart technology

Scalda - Edisonweg 4a, Vlissingen

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

In de rol van Docent Engineering - Smart Technology ben je verantwoordelijk voor het gezamenlijk ontwikkelen en geven van innovatieve, praktijkgerichte lessen die aansluiten bij actuele technologische ontwikkelingen en trends in de industrie, zoals programmeren, automatiseren en sensoren.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Ontwikkelen en implementeren van vernieuwend lesmateriaal op het gebied van programmeren, automatiseren en sensoren.
  • Geven van inspirerende en interactieve lessen over Smart Technology.
  • Fungeren als mentor die onze toekomstige engineers uitdaagt en ondersteunt in hun leer- en ontwikkeltrajecten en hun passie voor Smart Technology en Engineering aanwakkert.

Daarnaast fungeer je als Docent Engineering als bruggenbouwer tussen praktijk en theorie. Je weet wat er speelt in het werkveld en motiveert studenten om hiermee aan de slag te gaan. Je speelt een actieve rol in een innovatieve leeromgeving die gericht is op duurzaamheid en technologische vooruitgang.

Wat vragen we van je?

  • Recente werkervaring in het vakgebied: Je hebt actuele kennis en ervaring binnen het domein van engineering en smart technology. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends en kunt deze kennis effectief overbrengen op studenten.
  • Enthousiaste, flexibele teamspeler: Je hebt een positieve instelling en bent in staat om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Je werkt graag samen met collega’s en studenten om gezamenlijke doelen te bereiken en draagt bij aan een inspirerende en ondersteunende leeromgeving.
  • Passie voor smart technology: Je bent gepassioneerd over de mogelijkheden die smart technology biedt en je enthousiasme werkt aanstekelijk op de studenten. Je bent altijd op zoek naar innovatieve manieren om technologie in het onderwijs te integreren.
  • Aantoonbare affiniteit met jongeren vanaf 16 jaar: Je hebt ervaring met het werken met jongeren en begrijpt hun behoeften en uitdagingen. Je weet hoe je een veilige en stimulerende leeromgeving kunt creëren waarin zij zich kunnen ontwikkelen.
  • Afgeronde lerarenopleiding of PDG: Je hebt een afgeronde lerarenopleiding of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), of je bent bereid om deze te behalen. Je bent gemotiveerd om je didactische vaardigheden verder te ontwikkelen en je onderwijsbevoegdheid te behalen.

Wat bieden we je?

Je komt terecht in een direct, divers en hecht team dat zich kenmerkt door een energieke, informele en open sfeer. Leidinggevenden geven veel vrijheid in de invulling van je rol, waardoor je ruimte hebt voor persoonlijke en professionele groei.

De functie is conform het generieke functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3532,00 en max. € 5228,00 bruto per maand). Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten.

Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten en loopbaanontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie en sollicitatie:

Heb je geen ervaring in het onderwijs? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Voor oprecht geïnteresseerden bieden we, na een eerste kennismakingsgesprek, een meeloopdag aan om kennis te maken met het onderwijs. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met André Voogdt, onderwijsmanager, via telefoonnummer: 06-52338836.

De procedure:

De vacature wordt met een warm welkom zowel binnen als buiten onze organisatie gedeeld. Om alles soepel te laten verlopen, vragen we vriendelijk om sollicitaties via onze website in te dienen. Helaas kunnen we sollicitaties die via andere kanalen binnenkomen niet in behandeling nemen. Het is mogelijk te solliciteren tot vrijdag 1 november.

Bekijk locatie