Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Nedbase

Molenwater 81

4331SE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jacco de Leeuw

0118617873



www.nedbase.nl

Vacaturenummer:

V202410040032

Solliciteer

Accountstrateeg

Nedbase - Nedbase Digital Agency

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

We breiden ons team graag verder uit met een gedreven accountstrateeg met de focus op procesoptimalisatie en applicatieontwikkeling! Jij speelt een cruciale rol in het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties.

Wie zijn wij?

Als fullservice digital agency werken we dagelijks aan uiteenlopende digitale projecten. We ontwikkelen high-end websiteswebshops, en applicaties. Maar als digital partner ondersteunen en adviseren we onze klanten ook actief op het gebied van digital marketing (Ivy) en strategie. We zoeken grenzen op en gaan voor het hoogst haalbare! Samen met onze klanten maken we online tastbaar. We maken niet alleen iets moois, we maken wat onze klanten écht nodig hebben. We mogen werken voor opdrachtgevers als ADRZ, Rijkswaterstaat, ZLM Verzekeringen, Woord & Daad, Westerscheldetunnel N.V., TMC Wonen en Katoen Goes.

Wat ga je doen?

Met potentiële en bestaande opdrachtgevers ga je in gesprek om hun digitale behoeften helder te krijgen. Op basis daarvan – en samen met de kansen die jij en je collega’s zelf zien – werk je een digitale strategie uit waar de opdrachtgever écht blij van wordt. Ook stem je de bijbehorende budgetkaders af. Met de strategie en jaarplannen help je opdrachtgevers met het realiseren van hun (bedrijfs)doelstellingen. Vaak help je vervolgens bij het opstarten van een project waarin een (maatwerk)applicatie wordt gerealiseerd of bij de activiteiten die nodig zijn om een applicatie optimaal te laten functioneren.

Je bent degene die intern de lijnen uitzet voor opdrachtgevers en je collega’s aanhaakt om alles ook tot in de puntjes uit te voeren. Het dagelijkse projectmanagement laat je over aan de professionals, zodat jij je kunt focussen op de accountlijnen. Je houdt van kwalitatieve oplossingen en een prettige langetermijnrelatie met je opdrachtgevers. Niks is voor jou mooier dan de belangen van onze opdrachtgevers en onszelf optimaal op één te lijn brengen en zo steeds weer een win-win te realiseren.

Je doet dit niet in je eentje, maar je maakt onderdeel uit van ons strategie-team. Een team van strategen met ieder hun eigen expertise, waardoor we iedere digitale klantvraag kunnen invullen. Daarnaast spar je met onze businessdevelopers en onze lead software engineering & architecture om inhoudelijk tot het beste plan te komen voor de klant.

Kun je onderstaande checklist afvinken?

  • Je weet wat er komt kijken bij de uitvoering en advisering van applicatieontwikkeling en hebt ervaring als sparring- / kennispartner op managementniveau
  • Idealiter heb je minimaal 3 jaar bureau-ervaring, of anders iets wat hiermee sterk vergelijkbaar is en werkt op HBO/WO-niveau
  • Je zoekt actief naar kansen en weet anderen in beweging te zetten om deze kansen om te zetten in acties
  • Je hebt ervaring met het opstellen van inhoudelijke voorstellen, de presentatie en de resultaatgerichte opvolging ervan
  • Omdat je relevante werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke omgeving, beschik je over een actief netwerk en weet je dit zelfstandig te onderhouden en uit te breiden. Een relevant netwerk buiten de provincie Zeeland is een pré

En verder word jij blij van:

  • Een prettige en informele werksfeer
  • Volop leer- en ontwikkelmogelijkheden (zoals een zorgvuldige onboarding, training, persoonlijke begeleiding, events, hackathon)
  • Wekelijkse borrels & legendarische teamuitjes
  • Een prachtig pand als werkplek
  • Tafeltennisbatje van de zaak :-)

Waar ga je werken?

We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Middelburg, in ons historisch pand aan het Molenwater. Daar word je omringd door een jong en ambitieus team dat dagelijks werkt voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Dat doen we met passie, plezier, een nuchtere kijk én met succes. Alvast wat sfeer proeven? Check onze Instagram.

Reageren?

Solliciteer via onderstaande solliciteer-button. Goed om te weten: een challenge is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Natuurlijk kun je voor vragen altijd even bellen met Paulien (0118 – 744 132). Wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie