Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Nedbase

Molenwater 81

4331SE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jacco de Leeuw

0118617873



www.nedbase.nl

Vacaturenummer:

V202410040031

Solliciteer

Accountmanager Teamly

Nedbase - Nedbase Digital Agency

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

Vind jij het tof om bij nieuwe en bestaande klanten ons social intranet Teamly te presenteren en krijg jij een kick als klanten net zo enthousiast zijn als jij? Door de groei van Teamly willen wij graag ons salesteam verder uitbreiden!

Wie zijn wij?

Als fullservice digital agency werken we dagelijks aan uiteenlopende digital projecten. We creëren websiteswebshopsapplicaties en sociale intranetten. En adviseren en ondersteunen onze klanten op het gebied van online marketing en communicatie. We zoeken grenzen op en gaan voor het hoogst haalbare. Samen met onze klanten maken we online tastbaar. We maken niet alleen iets moois, we maken wat onze klanten nodig hebben. We mogen werken voor opdrachtgevers als Dethon, ZLM VerzekeringenTUMS, Westerscheldetunnel N.V., PZEM en Sorgente.

Wat ga je doen?

Als accountmanager mag jij de markt op met ons SaaS-product Teamly. Dit is ons social intranet dat we zelf ontwikkeld hebben en natuurlijk blijven doorontwikkelen. Het is een plek waar we medewerkers binnen organisaties met elkaar verbinden. En waar kennisdeling, betrokkenheid en communicatie centraal staan. Teamly heeft alle functionaliteiten om mensen samen te brengen. Van kringen tot nieuwsberichten en van een documentenbibliotheek tot een overzichtelijk dashboard met persoonlijke notificaties. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen altijd razendsnel op de hoogte is van het laatste nieuws.

Zowel voor bestaande als nieuwe klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je vindt het leuk om Teamly bij klanten te presenteren en krijgt een kick als zij net zo enthousiast zijn als jij en besluiten om het af te nemen. Ook bezoek je bestaande klanten, informeer je ze over nieuwe functionaliteiten en inventariseer je eventuele wensen die Teamly nóg beter maken. Je krijgt een ervaren collega als buddy, zodat je de fijne kneepjes van het mooie salesvak je verder eigen kunt maken. Daarnaast werk je veel samen met de projectmanager Teamly en natuurlijk onze developmentcollega's.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met passie voor online!
  • Je hebt een achtergrond op het gebied van communicatie, commerciële economie of vergelijkbaar
  • Je bent klant- en resultaatgericht
  • Je weet klanten met veel enthousiasme te overtuigen
  • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar

En verder word jij blij van:

  • Een prettige en informele werksfeer
  • Leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • Borrels & legendarische teamuitjes
  • Een prachtig pand als werkplek
  • Tafeltennisbatje van de zaak :-)

Waar ga je werken?

We reserveren alvast een plekje voor je op ons kantoor in Middelburg. Een historisch pand in het groene hart van de stad, het Molenwater. Daar word je omringd door een jong en ambitieus team dat dagelijks werkt voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Dat doen we met passie, plezier, een nuchtere kijk én met succes. Alvast wat sfeer proeven? Check onze Instagram.

Reageren?

Solliciteer via onderstaande solliciteer-button. Goed om te weten: een challenge is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Natuurlijk kun je voor vragen altijd even bellen met Paulien (0118 – 744 132). Wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie