Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622



www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202410040025

Solliciteer

Technisch Commercieel Medewerker (Binnendienst)

Syndus Group - Industrieweg 34 Terneuzen

Einddatum: zondag 03 november 2024

 

Ben jij technisch ingesteld en kun jij goed plannen en coördineren? Werk je graag zelfstandig in teamverband en ben je ook een sterke schakel in het verbinden van collega’s en klanten? Voor onze vestiging in Terneuzen zijn we op zoek naar een Technisch commercieel medewerker.

Wat doe je als Technisch Commercieel Medewerker?

Als Technisch Commercieel Medewerker bij de afdeling Tools van Arentis speel je een cruciale rol in de verhuur van onze industriële gereedschappen. Denk hierbij aan elektrische-, hydraulische-, pneumatische-, en accugereedschappen, evenals hef- en hijsmiddelen, en nog veel meer.

Je bent een belangrijke schakel voor onze klanten en jouw collega’s van diverse afdelingen. Je bent zowel intern als extern het aanspreekpunt voor commerciële en technische vragen over onze industriële gereedschappen. Samen met jouw collega’s ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Jij zet de alle aanvragen van onze klanten om tot actie, weet alles over de lopende opdrachten en afspraken, checkt de beschikbaarheid en zorgt voor een optimale afhandeling. Bovendien neem je de bijbehorende administratieve taken voor jouw rekening.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als Technisch commercieel medewerker bij Arentis Tools in Terneuzen maak je deel uit van een hecht team van vijf collega's, samen vormen jullie het technisch commerciële team. Naast nauwe samenwerking met je directe teamleden, onderhoud je regelmatig contact met collega's van het magazijn, transport, projectleiding en de commerciële buitendienst. Een essentieel onderdeel van jouw rol is de frequente communicatie met zowel klanten als toeleveranciers. Je combineert moeiteloos teamwork met zelfstandig werken, waardoor je een waardevolle schakel bent binnen het bedrijf.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 of 4 en/of werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Jouw flexibiliteit en snelle schakelvermogen komen goed van pas, vooral gezien de voortdurende variatie in taken en prioriteiten;
  • Daarnaast blink je uit in klant- en resultaatgerichtheid. Samen streven wij ernaar een sterk netwerk van waardevolle relaties voor de toekomst op te bouwen!

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Nic Heijens (Bedrijfsleider Tools) via tel. +31 115 644 694 of WhatsApp via https://wa.me/31622778439.

Bekijk locatie