Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202410030054

Solliciteer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Zorgassistent, Helpende Plus of Verzorgende (IG) die ons team wil versterken in wisselende diensten. Of je nu vroeg uit de veren bent, in de avond nog vol energie zit, of een echte nachtheld bent – jij zorgt ervoor dat onze bewoners de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Wat ga je doen?

Als zorgtopper van de dag ben je onmisbaar voor onze bewoners. Jij ondersteunt hen bij dagelijkse verzorgingstaken (ADL) zoals helpen met wassen, aankleden en tijdens de maaltijd. Maar daar houdt het niet op! Jij zorgt ervoor dat iedere dag wat extra aandacht en warmte krijgt. Of het nu gaat om een praatje, een luisterend oor of net dat beetje extra hulp – jij weet precies hoe je het leven van onze bewoners net wat mooier maakt.

Jij biedt zorg op maat, afgestemd op het zorgplan van iedere bewoner. Of je nu te maken hebt met bewoners met somatische zorgvragen of bewoners met dementie, jouw zorg en aandacht zorgen voor een fijne dag of nacht. Met jouw inzet verloopt alles soepel, van een goede start van de dag tot een rustige afsluiting in de avond.

Jouw werkplek

Je komt te werken op de locatie Willibrord, midden in de gezellige binnenstad van Middelburg. Dit verpleeghuis staat bekend om zijn warme en huiselijke sfeer, met een prachtig Planetree-label voor mensgerichte zorg. Hier werk je samen met een hecht team van collega’s, waaronder helpenden, verzorgenden IG, verpleegkundigen en welzijnsmedewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de bewoners zich helemaal thuis voelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niv. 3), Helpende Plus (niv. 2 met medicatiemodule) of Zorgassistent met certificaat.
  • Wisselende diensten, van ochtend tot nacht? Geen probleem voor jou, jij bent flexibel!
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen en zorgt altijd voor een glimlach op het gezicht van de bewoners.
  • Jij bent respectvol en zorgzaam in je benadering van bewoners, familie en collega’s.
  • BHV-geschoold? Dat is een pluspunt! Nog niet? Dan leer je het graag.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan in een team met veel gezelligheid én mensgerichte zorg.
  • Een passend salaris: Helpende Plus FWG 30 (max. €3.088,94), Verzorgende IG FWG 35 (max. €3.337,94), of Zorgassistent FWG 20 (max. €2.847,02).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), fietsplan, sportkortingen en meer.
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via ons Leerplein, met meer dan 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van de teamleiders: Miranda Meulmeester of Annelies Bos, bereikbaar via 0610081156 of 0682358748.

Ben jij onze zorgtopper?

Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en wie weet zorg jij binnenkort voor een prettige dag bij onze bewoners!

 

Bekijk locatie