Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€0 - €3818



Contactgegevens

Bezoekadres:

Veiligheidsregio Zeeland

Segeerssingel 10

4337 LG MIDDELBURG

Nederland


Contactpersoon:

HRM Veiligheidsregio

0118-421100



veiligheidsregiozeeland.nl

Vacaturenummer:

V202410030046

Solliciteer

Managementassistent (voor de directie)

Veiligheidsregio Zeeland

Einddatum: zaterdag 02 november 2024

 

Max. € 3.588, - I 34 uur per week I Middelburg | periode van een jaar

Dit vind jij leuk om te doen 

Het team Directiefstaf – secretariaat, bestuursondersteuning en communicatie – ondersteunt de directeur, het management en het bestuur van VRZ. Als managementassistent van de directeur ben je, samen met de directiesecretaris en collega’s van bestuursondersteuning, verantwoordelijk voor de algemene ondersteuning. Je regelt alle activiteiten op het gebied van planning en agendabeheer. Daarnaast behandel je de inkomende email en signaleer je hierbij de urgente zaken. Waar mogelijk handel je mails zelfstandig af. Ook onderhoud je de interne en externe contacten. Samen met je collega’s van bestuursondersteuning, zorg je er bovendien voor dat bestuurlijke overleggen goed georganiseerd worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het proces rondom de MT-vergaderingen (voorbereiding, verslaglegging, follow-up). 

Durf jij de uitdaging aan?  

Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is een gemeenschappelijke regeling die taken verricht voor de dertien Zeeuwse gemeenten. De dagelijkse aansturing valt onder de verantwoordelijkheid van de directeur. Wij zijn op zoek naar een managementassistent die de directeur ondersteunt. In deze rol ben je een onmisbare schakel tussen de organisatie, het management, de directeur en het bestuur. Je vindt het leuk om in een politiek-bestuurlijke omgeving te werken. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je ziet het als een uitdaging om complexe zaken en afspraken tot een goed einde te brengen. Kortom: je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.  

Dit ben jij 

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau en een opleiding in de richting van het gevraagde vakgebied, bijvoorbeeld mbo-secretarieel. 
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als managementassistent, bij voorkeur in een (politiek)bestuurlijke omgeving. 
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen, waarmee je in staat bent structuur aan te brengen en overzicht te behouden. 
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 
  • Klantgericht, flexibel en proactief zijn belangrijke competenties Bovendien kun je goed samenwerken.  
  • Een leuke en fijne collega die klaar is om mee te helpen aan een veiliger Zeeland! 

Wat bieden wij?  

Een boeiende functie voor 34 uur per week bij een veelzijdige organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie betreft het een jaarcontract. Daarin zitten voordelen zoals: 

  • Goede voorwaarden en een mooi salaris* 
  • Werkuren zijn in overleg flexibel in te delen 
  • Een individueel keuzebudget (IKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten voor het (ver)kopen van verlof, een laptop of tablet, een sportkosten of fietsregeling 
  • Écht een bijdrage leveren aan een veiliger Zeeland 
  • Leuke collega’s en een hecht team 
  • Hoofdkantoor dicht bij het centrum van Middelburg  
  • Mogelijkheden om de werkzaamheden deels vanuit thuis te verrichten. 

*De functie is ingedeeld in functieschaal 7 CAR/UWO (maximaal € 3.818,-) afhankelijk van je kennis en ervaring. We hanteren een systeem van aanloop-, functie- en uitloopschalen. 

Meer informatie?  

De standplaats is Middelburg. De rechtspositie van Veiligheidsregio Zeeland is van toepassing. Voor inlichtingen kun je terecht bij Xanthe Born (teamleider Directiestaf en directiesecretaris) via x.born@vrzeeland.nl of 06-51 69 23 21.  

Is deze baan voor jou?  

Pas jij in het profiel en wil jij je steentje bijdragen aan de veiligheid van de Zeeuwse samenleving? Stuur dan je brief en CV uiterlijk 16 oktober 2024 o.v.v. vacaturenummer 03082022 aan Veiligheidsregio Zeeland, t.a.v. de afdeling HRM via vacatures@vrzeeland.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 21 oktober 2024. 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.