Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Onilio B.V.

Boulevard Bankert 632

4382 AC Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Noël Kleijne

0654958116



www.onilio.nl

Vacaturenummer:

V202410030042

Solliciteer

Receptiemedewerker bij Strandappartementen De Gulden Stroom

Onilio B.V. - Strandappartementen De Gulden Stroom

Einddatum: zaterdag 02 november 2024

Over ons bedrijf

Van een glimlach achter de receptie, tot een perfect verzorgde kamer. De puntjes op de ‘i’ en alles goed geregeld voor het verblijf van onze gast. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar achter de schermen vereist dit vakmanschap en professionaliteit. Dat is waar ONILIO voor staat. Met veel zorg en liefde beheren we hotels, appartementencomplexen en vakantieparken in Zuid-West Nederland. Met een team van ervaren horeca-professionals staan we klaar voor onze gasten. We ontvangen hen in een ongedwongen en gezellige sfeer en doen er alles aan om hun verblijf onvergetelijk te maken.

Voor onze locatie Strandappartementen De Gulden Stroom aan de boulevard van Vlissingen zijn we op zoek naar een receptiemedewerker.

Locatie : Vlissingen

Startdatum : december 2024

3 tot 5 dagen per week, MBO-werkervaring in hotellerie of toerisme is een pré.

---

Aanspreekpunt voor onze gasten:

Als receptioniste ben jij het visitekaartje van ons bedrijf en daarvoor is natuurlijk een oprechte glimlach en aandacht voor detail nodig. Ben jij de persoon die het onze gasten naar de zin gaat maken?

---

Je gaat aan de slag met:

In- en uitchecken van onze, vaak internationale gasten, zowel zakelijk als recreatief, het verwerken van reserveringen,het beantwoorden en opstellen van mails, het bedienen van de telefooncentrale, inlichten van gasten om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, kwaliteitscontrole van de accommodaties, communicatie met de housekeeping.

---

Kom jij ons team versterken? Dan ga je werken in een enthousiast team met een hart voor horeca en toerisme bij een groeiend en ambitieus Zeeuws bedrijf.

Overtuig ons van je kwaliteiten en we geven je alle ruimte om je talenten te ontwikkelen. Een zeer afwisselende baan met altijd gezellige gasten en collega’s om je heen.

Jij maakt het verschil voor onze gast!

---

Checklist:

  • je bent gastvrij, enthousiast en servicegericht
  • je hebt een oprechte glimlach
  • je bent bereid om regelmatig op zaterdag en zondag te werken
  • je bent bereid om op verschillende locaties te werken
  • je hebt bij voorkeur werkervaring in het toerisme
  • je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B

---

Talen:

Nederlands, Engels en indien je een aardig woordje Duits spreekt is dit een pré.

---

Reageren?

Ben je enthousiast geworden en zie jezelf al werken in deze functie? Reageer dan - met je CV en motivatiebrief - via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie