Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000



www.hz.nl

Vacaturenummer:

V202410030041

Solliciteer

Laboratorium Instructeur engineering

HZ University of Applied Sciences - 4382NW, Vlissingen

Einddatum: vrijdag 18 oktober 2024

Omvang: 0,5 fte-1,0 fte
Standplaats; Middelburg

Begin 2023 is het Joint Research Center Zeeland bij de HZ University of Applied Sciences in Middelburg geopend. Een inspirerende plek waar onderzoekers, studenten en bedrijven samenwerken aan projecten in een omgeving met hoogwaardige onderzoeksfaciliteiten. Jij zorgt in het laboratorium dat alles goed verloopt. Jij ondersteunt de praktijkopdrachten en projecten die uitgevoerd worden door (internationale) studenten. Denk hierbij aan een zonne/sensorboot, een schaalmodel van een tiny woning of sterkte bepaling van een brug. Om de studenten goed te kunnen faciliteren zorg jij ervoor dat alles bedrijfsgereed is en dat er veilig gewerkt kan worden. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van labinstructeur bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als labinstructeur
Een dag in het engineering lab is dynamisch. Het ene moment leg je een student de werking van de 3-D-printer uit. Niet veel later ben je bezig met het lassen van een werkstuk dat de studenten in opdracht van een gemeente maken en kort daarop wordt je gevraagd mee te denken over de vervolgstappen van een project van een student dat nog niet de gewenste richting op gaat.

Tussendoor zorg je dat de veiligheid en netheid in de laboratoria en makerspaces op orde blijven en kan iedereen je aanspreken met vragen over alle mogelijke zaken die betrekking hebben op het werken in één van de laboratoria.

Je kunt makkelijk schakelen tussen het geven van lasinstructies en een student die je komt melden dat er een stroomstoring is. Ook blijf je steeds geduldig als studenten je hulp komen vragen bij het uitvoeren van praktische zaken, het vinden van materialen of het instellen van een machine.

Een dag in de engineering laboratoria is dynamisch, maar jij krijgt daar energie van!

Dit vind je leuk om te doen

  • Het zelfstandig draaiend houden van de engineering laboratoria, van het op orde houden van voorraden tot het doen van onderhoud aan apparatuur.
  • Het voorbereiden van projecten voor studenten, het organiseren en klaarzetten van de benodigde materialen en het gebruiksklaar maken en houden van apparatuur
  • Het ondersteunen van docenten bij het opzetten van nieuwe praktijkopdrachten en het geven van instructies bij bestaande practica.
  • Het ondersteunen van de onderzoekers binnen de onderzoeksgroepen met allerhande voorkomende zaken zoals b.v. het maken van mechanische en elektrotechnische bewerkingen voor bijvoorbeeld robot gestuurde modellen.


Het zit in je
Werken met studenten betekent standvastig zijn. Komt iemand binnen zonder veiligheidsschoenen? Diegene bediscussieert graag met je waarom. Daar moet je mee omgaan. In de laboratoria met de studenten, bedrijven, docenten en onderzoekers waar je mee werkt, is het nooit saai. Jij schiet niet snel in de stress. Met je concrete uitleg weet je iedereen goed te informeren. Over wat wel en niet kan, in hoeveel tijd of toch liever een ander experiment. Je werkt iedere dag aan je didactische vaardigheden om nóg meer bij te dragen aan de ontwikkeling van de studenten. Daarnaast heb je:

  • een hbo bachelor diploma Engineering, Electrotechniek, Werktuigbouwkunde of door werkervaring opgedaan;
  • minimaal twee jaar werkervaring in de uitvoerende techniek;
  • ervaring met coachen (van een voetbalteam of tijdens je studie is ook oké);
  • uitstekende beheersing van de Engelse taal, vanwege de internationale studenten en onderzoekers;
  • in het bezit van een VCA of bereid dit te halen.


Het team JRCZ
Het JRCZ is een gloednieuw onderzoekslaboratorium voor studenten, onderzoekers, bedrijven en de overheid. Met state-of-the-art apparatuur en testmogelijkheden. Zelfs het dak van dit groene gebouw biedt ruimte voor onderzoek en lessen. Samen met zo’n zeven andere onderwijsinstructeurs/werkplaatsbeheerders vormen we een team en gezamenlijk bouwen we verder aan de ontwikkeling van het JRCZ. Daarnaast werken we nauw samen met een receptionist, conciërge en andere collega’s van de hogeschool. De sfeer in ons team kenmerkt zich door klantvriendelijkheid en behulpzaamheid.

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je, naast een bruisende werkomgeving, ook:

  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar in de functie van onderwijsinstructeur;
  • Een bruto maandsalaris in schaal 8 tussen de € 3.184,53 en € 4.208,14 bij een fulltime dienstverband;
  • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten;
  • Ongeveer 53 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Opbouw van pensioen bij het ABP;
  • Een prettige en informele werkomgeving, bij dé persoonlijke hogeschool. Waar we onze collega’s en studenten bij naam kennen.


Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Samen met zo’n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld. Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega’s, want uiteindelijk doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren
Help jij graag vanaf september met de opbouw van het nieuwe Joint Research Center Zeeland? Solliciteer dan direct, maar vóór 18 oktober 2024 via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Leo Blok, manager Joint Research Center Zeeland, 06 – 51 69 74 23 vertelt je graag alles over deze functie.

Word je uitgenodigd op gesprek, dan staan die gepland op 28 oktober 2024.

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega’s.

Bekijk locatie