Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Afval, milieu 


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company

088-1348300



www.wiertz.com

Vacaturenummer:

V202410030029

Solliciteer

Onderhoudsmonteur

Wiertz Company - 4455SX, Nieuwdorp

Einddatum: maandag 18 november 2024

Heb jij een passie voor techniek en ben je klaar voor een nieuwe carrière als onderhoudsmonteur? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de staat van de machines, rijdend materieel en installaties op onze locatie in Nieuwdorp, waar we GFT-afval composteren. Een groot deel van je taken bestaat uit mechanisch onderhoud, maar af en toe zal je ook elektrotechnische werkzaamheden verrichten. Je voert regelmatige controles uit om ervoor te zorgen dat de installaties naar behoren functioneren en voert onderhoudstaken uit. Je identificeert defecten en analyseert de oorzaken, en zorgt voor passende reparaties. Ook draag je bij aan het schoonhouden van de machines en de werkplek. In gevallen van complexe werkzaamheden schakel je na overleg met de bedrijfsleider (externe) experts in.

Tijdens de inwerkperiode maak je jezelf vertrouwd met de installaties en het proces. Vervolgens voer je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit in samenspraak met je collega-monteurs en de bedrijfsleider. We zoeken iemand die in staat is om prioriteiten te stellen en input levert om mee te bouwen aan een doeltreffend onderhoudsplan voor de toekomst. Je denkt actief mee over hoe preventief en curatief onderhoud veilig en efficiënt georganiseerd kan worden en doet verbetervoorstellen.

Wat kun jij?
  • Aantoonbare ervaring in een technische functie, zowel mechanisch als elektrotechnisch.
  • Beschikbaarheid voor consignatiediensten (avond/weekend).
  • Zelfstandigheid en goede planningsvaardigheden.
  • Een flexibele teamspeler met een creatieve denkwijze.
  • Bezit van certificaten zoals VCA Basis, veilig werken met een shovel/laadschop en hoogtewerker, evenals BHV-certificering is een pre.

Wat krijg je?
  • Een mooi salaris van €2.790,- tot €3.550, waarbij je afhankelijk van ervaring ook een mooie bonus boven op kunt ontvangen.
  • Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheid.
  • Vaste werktijden: dagdienst van 07:30 tot 16:00 uur.
  • Deel uitmaken van een klein gedreven team.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en relevante opleidingen.

Onze klant is een vooraanstaande speler op het gebied van duurzaam afvalbeheer en heeft meerdere locaties in verschillende landen, waaronder Nederland. Jaarlijks verwerken ze 400.000 ton GFT-groen afval, onder andere op de locatie in Nieuwdorp. Hier wordt dit afval omgezet in compost, biogas en vloeibare CO2. Op deze manier dragen ze bij aan een duurzaam afvalbeheer en sluiten ze aan bij de kringloop van materialen. Je maakt deel uit van een hecht team in een snelgroeiende organisatie, zowel nationaal als internationaal.

Bekijk locatie