Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Eilandzorg Schouwen Duiveland

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Postadres:

Hoge Molenstraat 13

4301 KB Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. T. Wolse

0111745700



www.eilandzorg.com

Vacaturenummer:

V202410030022

Solliciteer

De Wieken: helpende plus PG

Eilandzorg Schouwen Duiveland - De Wieken

Einddatum: zaterdag 30 november 2024

Wordt jij onze nieuwe Eilandzorger? Vind je het leuk om als helpende plus op de afdeling psychogeriatrie te werken? Dan is dit je kans!

Locatie De Wieken in het hart van Zierikzee is op zoek naar helpende plus voor de afdeling psychogeriatrie. Er zijn 4 gangen helemaal aangepast aan de belevingswereld van de cliënt. Je werkt met moderne appartuur om dit te ondersteunen en faciliteren. We werken met 'leefcirkels', waardoor onze cliënten veel meer bewegingsvrijheid hebben. Samen met een collega regel jij de zorg.

In deze leuke functie werk je in het kleine, zelfstandig team PG en kan je eigen verantwoording dragen die bij je functie past. Er is een zorgcoördinator en manager om op terug te vallen. Voor de versterking van het team, zijn er momenteel vacatures voor helpende plus. De uren zijn bespreekbaarOok oproepers zijn welkom. Iets voor jou? 

In team PG ben je verantwoordelijk voor assistentie bij de persoonlijke verzorging ,het huishouden van cliënten en het toezicht houden. Je levert algemene dagelijkse zorg, huishoudelijke zorg en werkt volgens zorgleefplan. 

Jouw talenten:

  • Je bezit het diploma helpende plus, dat is inclusief het certificaat medicijnen;
  • Je kunt methodisch werken;
  • Je stelt de cliënt centraal en werkt resultaatgericht;
  • Je kunt omgaan met geautomatiseerde systemen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;


Eilandzorg biedt jou:

een heel leuke, uitdagende baan. Elke dag is anders! Je werkt nauw samen met onze cliënten en er is veel ruimte voor eigen initiatief. De diensten zijn veelal overdag, maar ook nachtdiensten zijn mogelijk. Over het aantal vaste uren valt te praten. Daarover gaan we graag met jou in overleg. Er is een eindejaarsuitkering en natuurlijk heb je recht op een vakantietoeslag. De cultuur bij Eilandzorg is open; persoonlijk, kleinschalig en laagdrempelig. De functie is ingedeeld in FWG 25 voor helpende plus.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze interessante baan? Neem dan contact op met Cindy Saman, zorgcoördinator van het team. Cindy is bereikbaar via tel: 0111- 74 57 00 of e-mail: info@eilandzorg.com

Of weet je genoeg en wil je gelijk reageren? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie via sollicitatie@eilandzorg.com. Wellicht tot ziens!

​Door te solliciteren geef je Eilandzorg toestemming jouw gegevens te gebruiken voor de sollicitatieprocedure. Als we niet tot een overeenkomst komen, verwijderen we jouw gegevens binnen een maand uit onze systemen, tenzij anders overeengekomen.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Bekijk locatie