Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Hotel de Timmerfabriek

Albionkade 301

4381 KZ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Teun de Zeeuw

0118 246700




Vacaturenummer:

V202410020048

Solliciteer

Sous-chefkok - Hotel de Timmerfabriek

Hotel de Timmerfabriek - Albionkade 301 Vlissingen

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Ben jij een culinaire meester met oog voor detail en passie voor verfijnde gerechten? Wil je jouw creativiteit kwijt kunnen in een keuken waar hoogwaardige kwaliteit centraal staat? Hotel de Timmerfabriek is op zoek naar een sous-chefkok die samen met ons het culinaire niveau naar een hoger plan tilt!

 

Over ons: Hotel de Timmerfabriek is een historisch en stijlvol hotel waar onze gasten genieten van luxe en comfort. Ons restaurant is dé plek voor culinaire hoogstandjes en biedt een inspirerend menu met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Daarnaast organiseren we regelmatig bruisende evenementen zoals festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten, waar jij als sous-chef aan bijdraagt met jouw kookkunsten.

Wat ga je doen? Als sous-chefkok ondersteun je onze chef-kok bij het dagelijks reilen en zeilen van de keuken. Je bent medeverantwoordelijk voor de bereiding en presentatie van gerechten en helpt bij het ontwikkelen van nieuwe menu’s. Tijdens drukke evenementen, zoals festivals en bruiloften, ben jij een cruciaal onderdeel van het keukenteam en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

We vinden het niet alleen belangrijk dat onze gasten blij zijn, maar ook onze medewerkers! Hoe we dat doen lees je hier:

  • Wij bieden een goed salaris, passend bij jouw werkervaring.
  • Hoe zit het met de fooi? Die verdelen we samen!
  • Jouw rooster is ruim van tevoren bekend zodat je dat ene leuke festival kunt pakken of dat weekendje weg met je vrienden, familie of geliefde gewoon kunt plannen.
  • ‘’Als je werkt in de horeca heb je geen tijd voor pauze’’ Daar zijn we het niet mee eens! Hier maken we tijd voor. We vinden het belangrijk dat iedereen een momentje voor zichzelf heeft. Bovendien kunnen jouw collega’s niet wachten om te genieten van het door jou gemaakte personeelseten.
  • Of je nou met de auto, de fiets of met de scooter komt, we houden een parkeerplekje voor je vrij.
  • Binnen no-time leer je je collega’s (nog) beter kennen tijdens onze super leuke personeelsuitjes. (Gelukkig hebben we de foto’s nog)

 

Jouw taken:

  • Ondersteunen van de chef-kok bij het runnen van de keuken.
  • Toezien op de bereiding en presentatie van gerechten.
  • Helpen bij het opstellen van menu’s met seizoensgebonden en lokale producten.
  • Het coördineren van de keuken tijdens evenementen zoals festivals en bedrijfsfeesten.
  • Zorgdragen voor een hoge kwaliteit en hygiëne in de keuken.

 

Jouw hoofdingrediënten:

Je bent minimaal 21 jaar oud en kunt niet wachten om aan de slag te gaan in onze moderne keuken. Je geeft graag leiding aan een leuk team die ook altijd open staat om van jou te leren. Vanzelfsprekend spreek je Nederlands en ben je een gezellig persoon. Je vindt het leuk om te werken in een professionele keuken en om te laten zien hoe creatief jij bent in het verzinnen van nieuwe gerechten. Iedereen ziet dit aan jou. Die brede glimlach op je gezicht is gewoon niet weg te krijgen. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en weet je van aanpakken. Je weet niet alleen de verwachting van onze gasten te overtreffen met jouw smakelijke gerechten, maar ook die van jouw collega’s. Je bent tenslotte een echte teamplayer waar ze altijd terecht kunnen. Door jouw leidinggevende skills is het keuken team extra gemotiveerd om aan de slag te gaan. Daarnaast ben jij dé sparringpartner van de chef-kok bij het aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen van nieuwe gerechten.

 

Wat er nog meer op ons menu staat:

  • Deze openstaande vacature betreft een leidinggevende functie voor minimaal 32 en maximaal 38 uur per week.
  • Een uitdagende rol in een dynamische keuken.
  • De mogelijkheid om jouw creativiteit en ideeën tot uiting te laten komen.
  • Betrokkenheid bij bijzondere evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

 

Word jij hier blij van? Dan wordt het tijd dat we met elkaar kennis maken!

Stuur jouw CV  + Motivatiebrief naar work@kloegcollection.com t.a.v. T de Zeeuw en ontvang snel reactie.

 

Hoe we kennis met je maken

Onder het genot van een lekker drankje natuurlijk! We vinden het leuk om te horen wat je in je vrije tijd doet. Daarna vragen we wat voor werkervaring je al hebt opgedaan en waarom jij jezelf meer dan herkend binnen deze vacature.

 

Is het een match? Dan wensen wij jou alvast heel veel werkplezier!

 

Bekijk locatie