Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Energie, Gas, Water


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Techniek

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3068 - €4249



Contactgegevens

Adres:

DNWG

Anthony Fokkerstraat 8

4462 ET Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 399

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280



www.werkenbijdnwg.nl

Vacaturenummer:

V202410020038

Solliciteer

Storingscoördinator S&O

DNWG

Einddatum: zaterdag 30 november 2024

 

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

DNWG is in Zeeland en op Goeree Overflakkee de uitvoeringsorganisatie die in opdracht van de netbeheerders Stedin en Evides de werkzaamheden (aanleg, onderhoud, storingen) aan het Elektra, Gas en Water netwerk uitvoeren.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Naast alle nieuwe ontwikkelingen aan het energienet, is het heel belangrijk dat het bestaande net goed onderhouden wordt. En mocht er zich dan toch een storing voor doen, dat we deze dan snel en vakkundig herstellen. Daarnaast helpen we klanten inzicht te verschaffen in hun energieverbruik door de uitrol en onderhoud van de slimme meters.

Om er voor te zorgen dat we onze klanten goed en tijdig kunnen bedienen, zijn wij binnen Storingen & Onderhoud op zoek naar een Storingscoördinator. De Storingscoördinatoren zorgen er voor dat de monteurs Servicedienst (die het werk ‘achter de voordeur’ uitvoeren bij klanten thuis) op tijd en efficiënt ingepland worden. Tevens sturen zij monteurs op pad wanneer er zich een storing voordoet, zodat deze zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

 

Hoe jouw dag als Storingscoördinator eruit ziet?

Als Storingscoördinator ben jij de schakel tussen onze klanten en monteurs. Jij bewaakt dat afspraken die door de Front Office met klanten zijn gemaakt, bij de juiste monteurs terecht komen. Je zorgt dat monteurs niet onnodig in de auto zitten, maar dat ze efficiënt aan het werk zijn. Jij beheert de planning van de monteurs en zorgt er voor dat ze voldoende werk hebben. Als er door een klant een storing wordt gemeld in de meterkast, dan organiseer jij dat er zo snel mogelijk een monteur langs gaat.

In afstemming met andere afdelingen waarvoor wij werken, zorg jij dat er afspraken worden gemaakt met klanten voor bijvoorbeeld meterwissels en aanpassingen van aansluitingen. Met jouw kennis weet je deze werkzaamheden goed in te schatten en te beleggen bij de monteurs met de juiste aanwijzing. Je gebruikt hierbij verschillende kanalen om met de klant in contact te komen: e-mail, brieven en telefonie. Het directe contact met klanten verloopt veelal via de Front Office, maar je schroomt niet om ook zelf klanten te benaderen.

Daarnaast verricht je verschillende administratieve handelingen, veelal in SAP. Bijvoorbeeld het aanmaken van werkorders.

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Wat zijn goede eigenschappen om de rol van Storingscoördinator te vervullen?

  • Je bent communicatief sterk: je schroomt niet om klanten of monteurs te woord te staan of aan te spreken. Ook het schrijven van een klantgerichte brief of e-mail is voor jou geen probleem.
  • Je bent flexibel: samen met jouw 3 collega’s zorg je dat de bezetting rond is, de telefoon moet immers altijd bemand worden tijdens kantoortijden. Vakanties en vrije dagen worden op elkaar afgestemd. Wanneer een collega ziek wordt, ben je bereid om voor hem of haar in te vallen.
  • Je bent een teamspeler: de 4 Storingscoördinatoren overzien samen het werkpakket en nemen elkaars werkzaamheden over bij afwezigheid. Een goede verhouding met jouw collega’s is dus heel belangrijk.
  • Je hebt geen moeite om snel te schakelen tussen werkzaamheden. Het werk is soms een beetje chaotisch: zieke monteurs waarvoor afspraken moeten worden afgebeld, storingen die binnenkomen en een planbord wat tegelijkertijd gevuld moet zijn voor de volgende week.
  • Kennis en ervaring met de volgende onderwerpen is zeer gewenst maar geen vereiste:
  • Werken met SAP (werkorders, planbord)
  • Kennis over aansluitingen, de meterkast en de werkprocessen daaromheen.

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van ons als werkgever verwachten?

  • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een (maximaal) salaris van € 4249,-  gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
  • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden
  • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in ons volgende Voetbaltoernooi?
  • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement.
  • Je werkt, ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Goes of op 1 van de steunpunten, de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de Storingscoördinatoren. Het is een klein, hecht team. Samen overzien zij de verschillende werkzaamheden en zorgen dat deze worden uitgevoerd. Je kent veel vrijheid om werkzaamheden af te stemmen met andere afdelingen, zolang we er maar voor zorgen dat de kernactiviteiten doorgaan: storingen oplossen en het vullen van de planning. De functie biedt dan ook veel zelfstandigheid, maar ook verantwoordelijkheid.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop ‘solliciteren’, je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Jouw toekomst

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Post 0627275280.