Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€4264 - €6072



Contactgegevens

Adres:

Sabewa Zeeland

Kennedylaan 1

4538 AE Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1155

4530 GD Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Astrid Verhage

088-9995800



www.sabewazeeland.nl/vacatures

Vacaturenummer:

V202410010021

Solliciteer

Teammanager Betaling en Burgercontact

Sabewa Zeeland

Einddatum: zaterdag 26 oktober 2024

Sabewa Zeeland is een samenwerkingsverband van acht gemeenten (Goes, Hulst, Reimerswaal, Tholen, Borsele, Sluis, Terneuzen en Kapelle) en het Waterschap Scheldestromen. Voor onze deelnemers voeren we de belastingtaak uit van gemeentelijke- en waterschapbelastingen en de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Omdat we het goed willen doen voor burgers, bedrijven en deelnemers zijn we betrouwbaar, dienstverlenend en efficiënt.

Sabewa Zeeland blijft zich voortdurend ontwikkelen om een burgergerichte, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte uitvoeringsorganisatie te zijn. Jaarlijks waarderen we zo’n 138.000 objecten en versturen we ruim 230.000 aanslagen. Kwijtschelding en de Waterschapsbelasting voeren we uit voor alle gemeenten in Zeeland.

Kies je voor Sabewa Zeeland dan kies je voor een uitdagende, leerzame en afwisselende baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk initiatief. Je komt te werken in een organisatie van ongeveer 60 medewerkers met een informele en collegiale sfeer. De organisatie bestaat uit de kernprocessen Betalingen & Burgercontact, Aanslagoplegging en Waarderen. Flexibele werktijden en de mogelijkheden tot thuiswerken zijn vanzelfsprekend.

We zoeken voor het team Betaling en Burgercontact een ervaren, vakinhoudelijke manager met passie voor leidinggeven, die samen met het team richting geeft, betrokkenheid creëert en goede resultaten behaalt.

 

Teammanager Betaling en Burgercontact

32-36 uur per week

Het team

Het team Betaling en Burgercontact telt 14 medewerkers en is verantwoordelijk voor het 1e lijns burgercontact, de kwijtschelding, invordering en innen van de waterschapsbelasting en gemeentelijke belastingen tot de belastingschuld is voldaan. Het team bestaat uit de verschillende processen: innen financiën, invordering, front-office, kwijtschelding en functioneel beheer. Het team houdt zich onder andere bezig met het incasseren van de betalingen, automatische incasso’s, betalingsregelingen, kwijtscheldingsverzoeken en (dwang) invorderingsmaatregelen. Niet complexe inhoudelijke vraagstukken van burgers worden per mail en telefonisch afgehandeld.

Jouw uitdaging

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de totale procesgang van het kernproces invordering en ben je naast de hiërarchische aansturing van het team bereid om inhoudelijk mee te werken wanneer dit nodig is. Je draagt zorg voor de medewerkers uit jouw team. Je stuurt op basis van een jaarplan, planning, signaleert knelpunten en stelt prioriteiten waar nodig.

Je doet (proactief) verbetervoorstellen voor een voortdurende ontwikkeling van het kernproces waarbij je rekening houdt met de ingezette koers om verder te digitaliseren. Je stelt managementrapportages op en monitort de voortgang en resultaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een effectieve interne controle en kwaliteitszorg op de afdeling en voor toezicht op de uitvoering van wettelijke richtlijnen.

Samen met de twee andere teammanagers realiseer je de organisatie brede doelstellingen, zorg je voor onderlinge samenhang en verbinding tussen en met de kernprocessen. Jouw heldere visie en enthousiasme helpen de organisatie om zich te blijven ontwikkelen. Als lid van het MT draag je actief bij aan de sturing en beheersing van een kernproces en aan de realisatie van de strategische koers van de organisatie en andere relevante vraagstukken. Je neemt daarin ook het initiatief en rapporteert hierover aan de directeur.

Jouw eigenschappen en competenties

Je bent resultaatgericht en werkt goed samen met zowel het eigen team als het MT. Je bent duidelijk en stelt kaders wanneer het proces hier om vraagt. Samen met het team ben je in staat om kansen en knelpunten efficiënt en effectief op te lossen. Hierbij draag je zorg voor het totaaloverzicht. Voor het MT en team ben je benaderbaar en ben je in staat om draagvlak te creëren. Je hebt een mens- en resultaatgerichte stijl van leiderschap. Je zorgt voor verbinding en hebt oog voor de mens achter de medewerker. Je bent je bewust van de politieke en bestuurlijke omgeving en bent in staat hierin soepel te bewegen.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde Hbo bachelor opleiding
  • Minimaal 3 tot 5 jaar leidinggevende werkervaring.
  • Kennis van het vakgebied lokale- en waterschapsbelasting is niet noodzakelijk maar voor de uitoefening van de functie wel wenselijk.

Ons aanbod

Sabewa Zeeland is in ontwikkeling en daar passen mooie ambities en interessante keuzes bij. Jij krijgt de mogelijkheden om bij te dragen aan het goed uitvoeren van onze belastingtaak.

Wij bieden je:

  • Een salaris van maximaal € 6.072,= bruto per maand bij een werkweek van 36 uur [salarisschaal 11]. Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren, zetten we de arbeidsovereenkomst na één jaar om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je zet het budget naar eigen wens in. Bijvoorbeeld voor extra verlof of extra salaris op het moment dat het jou goed uitkomt.
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. We hebben een online leerplatform, Good Habitz, maar zijn ook benieuwd naar jouw persoonlijke wensen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, vergoeding van de Westerschede tunnelkosten, verlof faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid.
  • Een goede werk/privé balans dankzij flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken door beschikbaar stellen van smartphone en laptop.

Solliciteer!

Enthousiast geworden? Twijfel niet en reageer! Stuur ons je sollicitatiebrief en cv via de knop ‘Solliciteer’. Wij bieden je de kans om je carrière bij ons een vliegende start te geven, of juist verder in te vullen met volop mogelijkheden! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Erik van den Dobbelsteen, directeur. Dat kan via tel.nr. 088-9995800.

Voor meer informatie over de selectieprocedure neem je contact op met Priscilla van Gennep, adviseur P&O. Dat kan via tel. nr. 06-16088777.

Solliciteren kan tot en met 25 oktober. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 11 november tussen 10:00 en 17:00 uur. Wij vragen jou hier vooraf rekening mee te houden. Het tweede gesprek staat gepland op maandag 18 november tussen 10:00 en 13:00 uur.

Een assessment en een referentiegesprek kan deel uitmaken van de procedure.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.