Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig



Contactgegevens

Adres:

Zuidwester

Dwarsweg 40

3241 LB Middelharnis

Nederland


Postadres:

Postbus 16

3240 AA Middelharnis

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Zuidwester

0187 89 88 88



www.werkenbijzuidwester.nl

Vacaturenummer:

V202410010001

Solliciteer

Begeleider Flexpool gehandicaptenzorg

Zuidwester - Concern

Einddatum: zondag 15 december 2024

Zekerheid van een vaste baan in de gehandicaptenzorg en flexibiliteit in je rooster. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan!

Ben jij op zoek naar een bijbaan tijdens je studie, of wil jij als ZZP’er een vaste baan in de zorg, maar wel die diensten draaien die goed aansluiten bij jouw wensen? Stap dan over naar een baan in loondienst en ga aan de slag als begeleider in de Zuidwester Flexpool. Het voordeel? De zekerheid van een vaste baan mét de vrijheid in je diensten, je kunt je blijven ontwikkelen door het volgen van interne trainingen (betaald door Zuidwester) én je profiteert van onze  goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering, bedrijfsfitness en personeelskorting bij diverse bedrijven.

Kortom, in de Zuidwester Flexpool bieden wij je een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid, flexibiliteit én uitdaging op verschillende locaties. Heb je liever vaste diensten? Ook dat is natuurlijk bespreekbaar!

Wij zijn op zoek naar ervaren (ondersteunend) begeleiders voor onze woon- en dagbestedingslocaties ter ondersteuning en begeleiding van onze cliënten. Als begeleider flexpool word je ingezet als collega’s met vakantie zijn, ter vervanging van ziekte, of bij andere roosterverstoringen. Onregelmatigheid is de key, maar daar draai jij, als flexibele en zelfstandige zorgprofessional, je hand niet voor om. Je springt bij waar nodig en dat doe je vol liefde en inzet.

Waar ga je werken?
Zuidwester heeft een eigen Intern Uitzendbureau (IUB) voor de regio's Goeree-Overflakkee, Voorne Putten, Hoeksche waard-Rotterdam en Zeeland. Ontdek bij ons een breed scala aan boeiende locaties waar de ondersteuning gericht is op de begeleiding van cliënten, waar cliënten worden ondersteund in de verzorging, of een combinatie van beiden. Ook hebben wij uitdagende locaties waar de combinatie van zorg, begeleiding en moeilijk verstaanbaar gedrag kenmerkend is. Er zijn altijd locaties die passen bij jouw interesses, vaardigheden en wensen. Samen met de Recruiter wordt er gekeken naar de regio's (of locatie(s), waar jij het liefste aan de slag gaat en bespreek je jouw wensen omtrent je contracturen.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

  • Je hebt een relevante afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 3.
  • Je bent flexibel in de omgang en hebt geen moeite met onregelmatige diensten, waaronder ook eventueel nacht- en slaapdiensten.
  • Je bent zelfstandig, cliëntgericht zelfredzaam en hebt een groot aanpassingsvermogen.
  • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt de training ‘Omgaan met probleemgedrag’ afgerond of bent bereid deze te volgen.
  • Je hebt een BHV-diploma (of bent bereid dit te halen).

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van maximaal € 3427,00 of € 3678,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 35/40, per 1 december 2024), CAO gehandicaptenzorg. De inschaling is afhankelijk van je niveau en ervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, bedrijfsfitness, een fietsplan, een goede pensioenregeling en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.
  • Zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken.
  • Afwisseling: werken op verschillende locaties en flexibiliteit in werktijden. Maar dan wel bij dezelfde organisatie. Geen gedoe met administratie.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen. 

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan via onderstaande button. Eerst meer weten over werken als begeleider flexpool? Bel of WhatsApp dan met Nathalie Dullaard 06–51 39 19 85 (Regio Hoeksche Waard/Rotterdam, regio Voorne-Putten en Regio Goeree-Overflakkee) of Sandra Pijl (Regio Zeeland) 06-22 33 86 75.

Voor deze vacature werven wij tot onze flexpool compleet is. Ben je zzp’er? We zien uit naar je sollicitatie als je openstaat voor loondienst bij Zuidwester.

Bij indiensttreding vragen wij om een VOG en een uittreksel van je diploma via DUO.

Bekijk locatie