Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409300032

Solliciteer

Specialist Ouderengeneeskunde of Basisarts

Amarijn - Ter Reede

Einddatum: dinsdag 17 december 2024

Door de recente fusie van Zorgstroom met WVO Zorg tot Amarijn én de uitbreiding met de nieuwe locatie Ravenstein, zijn we volop in ontwikkeling. Deze veranderingen brengen een stroom aan nieuwe mogelijkheden met zich mee, ook binnen het Medisch team. De fusie en uitbreiding versterken onze capaciteit en openen deuren voor innovatie, groei en nog betere zorgverlening.

Als specialist ouderengeneeskunde werk je afwisselend in een multidisciplinair team en zelfstandig in de eerstelijnszorg. Je bent betrokken bij de complexe zorgvraag van bewoners die langdurig verblijven binnen één van onze locaties. Binnen de organisatie wordt er herstel en geriatrische revalidatie aangeboden. Je fungeert als generalist waarbij er, door de vaak meervoudige problematiek, een beroep wordt gedaan op je medische ‘puzzeltalent’. Binnen de organisatie ben je verder actief bezig met zorginhoudelijke processen zoals protocollen en het overdragen van (medische) kennis aan zorgmedewerkers op een positieve en stimulerende manier. Binnen Amarijn bestaat de ambitie om het aanbod in de eerstelijnszorg verder uit te breiden. Als specialist ouderengeneeskunde verricht je consulten op aanvraag, neem je deel aan MDO's in de huisartspraktijk en heb je een adviserende rol aan huisartsen en andere behandelaren. Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt. Het medisch team heeft inspraak in beleidszaken op bestuurlijk/managementniveau en neemt periodiek deel aan intervisie onder begeleiding van een professional.

Het medisch team is onderdeel van Behandeling & Begeleiding, welke multidisciplinaire zorg levert die nodig is binnen de locaties en in de eerstelijnszorg. Het team Behandeling & Begeleiding bestaat uit ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, logopedisten, doktersassistenten, pedicures, psychologen, verpleegkundig specialisten, physician assistent en specialisten ouderengeneeskunde. In samenwerking met je collega SO's worden bereikbaarheidsdiensten verricht.

Binnen Amarijn, sector Wonen met Zorg, wordt de zorg georganiseerd volgens de integrale Planetree-zorgvisie. Deze visie benadrukt een unieke manier van denken, kijken, luisteren en handelen, waarbij mensgerichte zorg centraal staat. Planetree biedt Amarijn de tools om uitstekende zorg te leveren en continu onze werkwijze te verbeteren.

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie
  • Je bent tactvol in je manier van communiceren en kunt makkelijk schakelen tussen de diverse contacten die je hebt
  • Door het dagelijks en langdurige contact wat je hebt met bewoners en hun familie is jouw inlevingsvermogen en klantgerichtheid van essentieel belang
  • Je bent sensitief als het gaat om tussen de regels door te lezen en zorgt ervoor dat lastige onderwerpen bespreekbaar gemaakt worden
  • Door de grote diversiteit aan taken ben je goed georganiseerd en systematisch in je werk.

 

Wij bieden

  • Een leuke en uitdagende baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree visie en de STIP-methodiek
  • De mogelijkheid en faciliteiten voor het volgen van een kaderopleiding
  • Een passend salaris, inschaling voor de functie van specialist ouderengeneeskunde conform cao VVT in FWG 75, dit is een maximaal bruto maandsalaris van € 9724,81 (o.b.v. 36 uur per week)
  • Het aantal contracturen is bespreekbaar, minimaal 24 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT
  • Heb je de opleiding tot Basisarts afgerond en heb je affiniteit met kwetsbare ouderen? Dan bieden we de mogelijkheid aan om de opleiding hiervoor te volgen.

 

Meer informatie?

Voor inhoudelijke informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Vincent von Meijenfeldt, Specialist Ouderengeneeskunde via telefoonnummer 06-50992762. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Andre Merks, manager Behandeling & Begeleiding via telefoonnummer 06-10081187.

Wij bieden je de mogelijkheid om een dag of dagdeel mee te lopen met één van onze specialisten ouderengeneeskunde om een goede indruk te krijgen van ons en de werkzaamheden en ons medisch team.

We zien jouw reactie graag tegemoet.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Bekijk locatie