Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3600 - €4000



Contactgegevens

Bezoekadres:

Schoonmaakbedrijf Jansma en Dik

Stroomweg 14

4382WX Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Chantal den Engelsman

0118461892



www.jansmaendik.nl

Vacaturenummer:

V202409300031

Solliciteer

Rayonleider

Schoonmaakbedrijf Jansma en Dik

Einddatum: vrijdag 08 november 2024

Functieomschrijving: Als rayonleider ben je een cruciale schakel binnen ons bedrijf. Je geeft direct leiding aan ons team van objectleidsters, die ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen medewerkerspoule en circa 30-40 opdrachtgevers. Jij bent echter de constante factor die ervoor zorgt dat zij niet alleen hun taken goed uitvoeren, maar ook ondersteund worden bij dagelijkse uitdagingen. Je hebt een scherp oog voor detail, begrijpt de dynamiek van schoonmaakonderhoud en kunt snel schakelen tussen operationele taken en strategisch overleg met de directie.

Je primaire verantwoordelijkheid is het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van onze schoonmaakdiensten, terwijl je de belangen van zowel opdrachtgevers als medewerkers in balans houdt. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de objectleidsters, geeft op coachende wijze leiding, en biedt advies en oplossingen voor zaken die op de werkvloer spelen. Daarbij draag je actief bij aan het optimaliseren van werkprocessen om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Wat verwachten wij van jou:

  • Aantoonbare ervaring in de schoonmaakbranche is een must. Je begrijpt de specifieke eisen en uitdagingen die deze sector met zich meebrengt.
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een relevante richting zoals facilitair management of bedrijfskunde.
  • Je hebt sterke organisatorische en planningsvaardigheden en kunt goed omgaan met variabele werktijden (tussen 07:00 en 21:00 uur).
  • Je hebt bewezen ervaring in het aansturen van teams en het coachen van medewerkers.

Enkele voorbeelden van je taken:

  • Financiële controle en budgetbeheer: Als rayonleider ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de budgetten binnen jouw regio. Dit betekent dat je regelmatig financiële rapportages opstelt over de kosten van schoonmaakactiviteiten, zoals personeelskosten en materiaalkosten, en deze vergelijkt met de gestelde budgetten. Je identificeert afwijkingen en bespreekt mogelijke besparingsopties met de directie, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening.
  • Beoordelen en verbeteren van de schoonmaakkwaliteit: Je voert regelmatig controles uit op locatie om de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden te beoordelen. Daarbij zorg je ervoor dat de afgesproken werkprogramma’s correct worden uitgevoerd en dat eventuele afwijkingen snel worden opgelost. Je werkt samen met de objectleidsters om verbeterplannen op te stellen en implementeert deze om de efficiëntie en klanttevredenheid te verhogen.
    Hierbij evalueer je jouw bevindingen met de klant op locatie en rapporteer je de resultaten aan de directie.

Waarom werken bij Jansma & Dik? Wij zijn een organisatie met een sociale cultuur waar een persoonlijke sfeer centraal staat. Je krijgt de vrijheid om je eigen werkweek van 30 tot 36 uur flexibel in te plannen. Wij zoeken iemand die onze visie en cultuur omarmt en voortzet binnen het team van objectleidsters.

Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan de vereisten, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en ons team te versterken.