Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Maritiem, Off-shore


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Breakbulk & Offshore Wind Terminal B.V.

Finlandweg 2

4455 TE Nieuwdorp

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Sander Maranus

+31(0)882038900



www.bowterminal.nl

Vacaturenummer:

V202409300007

Solliciteer

Junior Team leader Operations

Breakbulk & Offshore Wind Terminal B.V.

Einddatum: woensdag 30 oktober 2024

  • Locatie: Vlissingen Oost
  • Uren: 40 uur
  • Opleiding: MBO diploma in logistieke richting
  • Pluspunt: VCA Vol diploma (pré)
  • Ervaring: Minimaal enkele jaren ervaring op een terminal en uitgebreide heftruckervaring

 

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw logistieke carrière?

Werk je graag in een hecht team en zie jij jezelf leidinggeven op onze dynamische terminal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Breakbulk en Offshore Wind (BOW) Terminal in de haven van Vlissingen Oost is dé logistieke spil voor de opslag en overslag van onderdelen voor de Offshore Wind industrie. We werken aan uitdagende projecten met o.a. jackets, monopiles, transition pieces en windturbines. Als team hebben we al vele indrukwekkende projecten gerealiseerd en daar zijn we trots op!

Wie zoeken wij?

Als Junior Team leader Operations ben jij het aanspreekpunt op de terminal en verantwoordelijk voor het voorbereiden en coördineren van onze logistieke processen. Je stuurt je collega’s aan en zorgt voor een efficiënte inzet van mensen en materieel. Jij weet hoe je een team motiveert, blijft kalm onder druk en denkt altijd in oplossingen. Naast je coördinerende taken zorg je ervoor dat de administratie van projecten zorgvuldig wordt aangeleverd en verwerkt. Kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel en als het nodig is, spreek je de mensen op de terminal hierop aan. Jij hebt oog voor detail en vindt het belangrijk dat de terminal netjes en opgeruimd is, zodat alles soepel verloopt.

Wie ben jij?

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan op een terminal en beschikt over een MBO-diploma in een logistieke richting. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris
  • Een goede pensioenregeling
  • 28 vrije dagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team en zorgen dat alles op onze terminal op rolletjes loopt? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@bowterminal.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 2038 900. We kijken ernaar uit om van je te horen!