Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Productie

Handel, Groothandel

Agri, Landbouw, Visserij

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Kijk op Zaken

Nederland


Postadres:

Industrieweg 1-3

4382 NA Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Nicolai Schiettekatte

0614360011



www.kijkopzaken.nl

Vacaturenummer:

V202409260041

Solliciteer

Productie Manager

Kijk op Zaken

Einddatum: zaterdag 26 oktober 2024

Ben jij recht door zee, heb jij leidinggevende ervaring opgedaan binnen een productiebedrijf plus voldoende ambitie om door te groeien naar een rol als manager operations? Lees dan verder of je samen met ons de volgende stap wil gaan maken in jouw loopbaan!

Seafarm is een Europese speler in de handel van schelp- en schaaldieren, waaronder oesters en mesheften. Naast de groothandel zijn het restaurant en het nieuwe schip de KG8 de trots van het Seafarm team. De afgelopen jaren van groei zijn gepaard gegaan met nieuwe aansprekende klanten, en die zijn ook veeleisend.

Spreekt het jou aan om ons kwaliteitsniveau naar een next level te brengen? Dan zit je goed bij ons want wij zoeken we een aankomend manager operations die onze afdelingen inkoop, productie en logistiek verder gaat professionaliseren. 

Wat ga je doen?

  • Als aankomend manager operations word je verantwoordelijk voor inkoop, productie en logistiek.
  • Je gaat de productieprocessen zo inrichten en organiseren dat de medewerkers efficiënt, gestructureerd en veilig hun werk kunnen doen.
  • Jouw leidinggevende kwaliteiten zorgen ervoor dat iedereen op de werkvloer zelfstandiger gaat functioneren.
  • Daarnaast neem je ons kwaliteitssysteem en onze administratieve processen onder de loep zodat de totale kwaliteitsbeleving van onze klanten verder verbetert.
  • Wanneer je de basis goed hebt staan (processen en bemensing), kun je steeds meer gaan sturen op optimalisaties op het gebied van kwaliteit, kosten, en (product)innovaties in samenwerking met verkoop en directie.    
  • Jij zet de lijnen uit en borgt gemaakte afspraken

 

Jouw profiel

Je bent een stevige persoonlijkheid die gericht is op verbetering, zijn mensen daarin meekrijgt en

  • beschikt over hbo werk en denkniveau;
  • ervaring heeft opgedaan bijvoorbeeld als productieleider, productiechef of manager operations bij kleinere productiebedrijven, bij voorkeur in de food sector;
  • voor wie plannen, organiseren en het overzicht bewaren vanzelfsprekend is;
  • die geen moeite heeft om samen te werken met collega’s met verschillende culturele achtergronden en opleidingsniveaus;
  • zich realiseert dat borgen van kwaliteitsprocessen en productiviteitsniveaus leidt tot het gewenste resultaat, namelijk betere klanttevredenheid.

Je begrijpt dat verschillende belangen om voorrang kunnen strijden in een bedrijf. In de samenwerking met jouw MT-collega’s draag je niet alleen bij aan de professionalisering van onze operatie, maar ook aan de groeiambitie van Seafarm.

Ons aanbod

  • Je kunt gaan bouwen in deze nieuwe functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
  • Je krijgt een MT positie binnen een bedrijf met een ‘no-nonsense’ cultuur, ambitie en ondernemingszin.
  • In deze functie heb je perspectief om relatief snel door te groeien naar de positie van manager operations.
  • Je hebt alle ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen.
  • Natuurlijk solliciteer je om er op vooruit te gaan, niet alleen inhoudelijk, maar ook financieel.

 

Over Seafarm

Ondernemerschap en de dingen anders durven doen. Dat is kenmerkend voor Seafarm. Een voorbeeld hiervan is de KG8 die in 2022 in gebruik is genomen. Een modern schip dat perfect is voor de natuur met 96,7 % minder stikstof uitstoot, perfect is voor de bemanning, perfect is voor kleinschalig vissen, MSC gecertificeerd en 31,7 % minder energieverbruik heeft. Seafarm vangt, verwerkt en verhandelt schaal- en schelpdieren onder eigen merknaam. Daarnaast exploiteert Seafarm één van de beste visrestaurants van Zeeland. Hiermee wordt de positionering van het merk versterkt en biedt het restaurant mogelijkheden voor productontwikkeling. De organisatie is gevestigd in Kamperland waar momenteel ca 50 medewerkers in dienst zijn, inclusief flexibele schil. 

Solliciteren? Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Reageer dan meteen via de site of stuur je sollicitatie naar vacature@kijkopzaken.nl Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Nicolai Schiettekatte van Kijk op Zaken begeleidt ons in deze procedure en gaat graag met je in gesprek. Je kunt hem bereiken op 06-14360011. Voor meer informatie over Seafarm zie ook: www.seafarm.nl

 

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.