Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overig

Overheid, Non-profit 

Energie, Gas, Water

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€0 - €3784



Contactgegevens

Bezoekadres:

Gemeente Goes

M.A. de Ruijterlaan 2

4461 GE GOES

Nederland


Contactpersoon:

HRM @ Gemeente Goes

14 0113



www.goes.nl

Vacaturenummer:

V202409260040

Solliciteer

Controleur kabels en leidingen

Gemeente Goes

Einddatum: maandag 21 oktober 2024

Jij gaat iedere dag met plezier op pad om op locatie grond- en straatwerk te controleren. Jij zorgt ervoor dat de aanleg van de ondergrondse infrastructuur in de gemeente Goes goed verloopt. Jij maakt het mogelijk als controleur kabels en leidingen bij de gemeente Goes. Hoe klinkt dit voor jou?

Jij doet het

In de ochtend begin je met het bekijken van de graafmeldingen. Daarna ga je op pad om toezicht te houden op grond- en straatwerk dat wordt verricht bij het aanleggen van ondergrondse infra in de openbare ruimte. Ervaar je hierbij weerstand? Geen probleem, jij blijft standvastig en houdt je doel voor ogen. Daarna rij je door om op locatie kabeltracés te schouwen voordat de werkzaamheden gaan plaatsvinden. In de loop van de middag verwerk je de administratie en overleg je met collega’s en aannemers over je bevindingen. Zo ziet een dag als toezichthouder kabels en leidingen er voor jou uit. Meer concreet? Jij houdt je 36 uur per week bezig met het:

  • Beoordelen van de haalbaarheid van graafmeldingen;
  • Beheren van het digitaal registratieprogramma (MOOR);
  • Toezichthouden op grond- en straatwerk dat wordt verricht ten behoeve van de aanleg van ondergrondse infra;
  • Controleren of de civiele prestaties geleverd zijn volgens de (vergunnings-) voorwaarden;
  • Rapporteren van de uitgevoerde hoeveelheden straatwerk en je controleert maandelijks de facturatie;
  • Meedraaien in het calamiteitenrooster en eventueel de gladheidsbestrijding.

 

Met ons
Groot genoeg om écht specialisten zoals jij te kennen, klein genoeg om elkaar te kunnen vinden. Dat is de gemeente Goes, jouw nieuwe werkgever. Vanuit het Stadskantoor en de locatie op de Troelstralaan (onder de televisietoren) werk je samen met jouw collega’s voor de bijna 40.000 inwoners van de gemeente.

Met welk vervoersmiddel je ook naar je werk in Goes reist, je bent zo op je werkplek waar de ruim 60 collega’s van de buitendienst al op je wachten. Samenwerking, flexibiliteit en ‘hart voor de zaak’ kenmerken jouw nieuwe team. Samenwerking staat sowieso centraal binnen de hele organisatie. Niet alleen met collega’s onderling, ook met bedrijven, inwoners en bezoekers.

Voor jou
Als je bij de gemeente werkt, dan weet je zeker dat je een baan met impact hebt. Je verdient het om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Die kansen en mogelijkheden zijn er bij ons dan ook volop. Verder kan je voor deze vacature van Controleur kabels en leidingen rekenen op (op basis van 36 uur):

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.524,00 (schaal 6) Uitloop naar € 3.831,00 (schaal 7) is onder bepaalde voorwaarden mogelijk;
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
    • vakantiegeld;
    • een eindejaarsuitkering;
    • extra verlofuren;
    • een fietsregeling;
    • een vergoeding van reiskosten.
  • 27 vakantiedagen;
  • een goede pensioenregeling bij ABP;
  • een tegemoetkoming in de reiskosten.

 

Met jouw kracht
Met jouw doortastendheid en uitstekende vakkennis draag je bij aan een veilige en nette ondergrondse openbare ruimte van de gemeente Goes. Jij staat stevig in je schoenen en durft mensen aan te spreken. Jij bent de frisse (Zeeuwse) wind die samen met ons onze ambities waar gaat maken. Ook heb je:

  • MBO niveau 4 opleiding, richting Civiele Techniek of vergelijkbaar door relevante werkervaring verkregen werk- en denkniveau;
  • in bezit van VCA VOL, certificaat Veilig werken langs de weg of bereid deze te halen;
  • ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Maak jij het mogelijk?
Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij de gemeente Goes. Solliciteer op deze vacature van Controleur kabels en leidingen. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 21 oktober via werkenbijdebevelanden.nl

De gesprekken staan gepland op donderdag 31 oktober 2024.

Een (ontwikkel) assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Natasja Kriele (bedrijfsleider) via 06-19 345 587 of n.kriele@goes.nl. Voor vragen over de procedure bel of mail je met Kim van Nijnatten (personeelsadviseur) via 06-41 59 79 22) of k.van.nijnatten@grdebevelanden.nl