Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781



werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202409260026

Solliciteer

Horeca Manager

Roompot Vakanties - 4357RD, Domburg

Einddatum: maandag 25 november 2024

Ben jij een aanpakker? Heb je passie voor hospitality en wil je werken op een levendig en vakantiepark, waar het nooit saai is? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging gevonden!

Even voorstellen...
Roompot Hof Domburg, gelegen in het prachtige Domburg, is dé ideale bestemming voor gasten die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving bij het strand. Naast comfortabele accommodaties en vele recreatieve faciliteiten, bieden wij ook een breed scala aan culinaire ervaringen in onze Brasserie, pizzeria, en de snackbar bij het zwembad. Om de beleving voor onze gasten naar een hoger niveau te tillen, zoeken wij een gedreven Horeca Manager. Heb jij een passie voor gastvrijheid en weet jij hoe je een team kunt motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als Horeca Manager bij Roompot Hof Domburg ben jij de spil van onze horeca-activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties in onze diverse horecalocaties, van het à-la-carterestaurant tot de snackbar bij het zwembad. Dit betekent dat je een team van enthousiaste medewerkers aanstuurt, zorgt voor een uitstekende service en continu de kwaliteit van de gerechten en gastbeleving bewaakt.

Naast het operationele werk houd je je ook bezig met het realiseren van omzetdoelstellingen, voorraadbeheer en personeelsplanning. Je hebt een scherp oog voor detail en streeft altijd naar het leveren van de beste ervaring voor onze gasten. Je ziet verbeterkansen en implementeert deze om onze horeca naar een nog hoger niveau te tillen.

In jouw rol ben je niet alleen een manager, maar ook een coach voor je team. Je zorgt voor een positieve werksfeer en stimuleert persoonlijke groei en ontwikkeling. Iedere dag zorg jij ervoor dat je team met plezier en trots naar huis gaat na een succesvolle werkdag.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een veelzijdige functie binnen een prachtig vakantiepark met topfaciliteiten zoals een subtropisch zwembad, een wellnesscentrum en meerdere horeca punten;
  • Een aantrekkelijk salaris tussen €2503,89 en €3884,82;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding en aantrekkelijke personeelskortingen voor jou en je familie op verblijf bij Roompot;
  • Volop mogelijkheden om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen Roompot;
  • Een dynamische werkomgeving waar gastvrijheid en samenwerking centraal staan.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren horecaprofessional met een passie voor gastvrijheid en service. Je hebt ervaring in het aansturen van een team en weet hoe je een gezellige, maar ook professionele werksfeer creëert. Daarnaast:
  • Heb je enkele jaren ervaring in een leidinggevende horecafunctie;
  • Beheers je uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;
  • Ben je flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden;
  • Heb je een commerciële instelling en een oog voor detail om zowel de operationele als financiële doelen te behalen.

Klaar om onze gasten een culinaire topbeleving te bieden? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe Horeca Manager bij Roompot Hof Domburg. Wij kijken ernaar uit om samen met jou het verschil te maken!

Jouw bestemming
Roompot Hof Domburg ligt op een steenworp afstand van het strand en wordt omringd door mooie natuur en het charmante dorp Domburg. Dit veelzijdige park biedt volop vertier voor jong en oud, met een subtropisch zwembad, een luxe wellnesscentrum, sportvelden, bowlingbanen en de Kids Club. Onze horeca is een belangrijk onderdeel van deze ervaring. Met een gezellig à-la-carterestaurant, een terras en een snackbar willen wij onze gasten op elk moment van de dag laten genieten van lekker eten en drinken.

Of je nu in Domburg, Middelburg, Vlissingen of elders in Zeeland woont, dankzij de goede bereikbaarheid is Roompot Hof van Domburg de perfecte plek om te werken.

Gastvrijheid begint bij jou!

Bekijk locatie