Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202409260020

Solliciteer

Deskundige Infectiepreventie

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Ben jij een Deskundige Infectiepreventie? Werk je graag in een enthousiast team waar kwaliteit van zorg en samenwerking, zowel onderling als met andere disciplines, centraal staat?

Wij zoeken voor de afdeling Infectiepreventie een enthousiaste Deskundige Infectiepreventie voor 36 uur voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging.  Jouw werk doet ertoe als deskundige infectiepreventie voor zowel alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Dit is je kans bij Adrz. Ook als jij (nog) niet de juiste diploma’s hebt om als Deskundige Infectiepreventie aan de slag te gaan of je hebt de wens tot een andere hoeveelheid werkuren, gaan wij graag met jou in gesprek.

Zet de patiënt centraal als Deskundige Infectiepreventie
Samen met jouw collega’s ben je als Deskundige Infectiepreventie verantwoordelijk voor ondersteuning van de organisatie op het gebied van infectiepreventie. Je ontwikkelt, implementeert en evalueert het infectiepreventiebeleid. Dit doe je o.a. door het implementeren van de SRI-richtlijnen en het schrijven van protocollen. Je registreert en analyseert ziekenhuisinfecties en geeft (gevraagd en ongevraagd) instructies, adviezen en voorlichting, waarmee je bijdraagt aan de preventie en bestrijding van ziekenhuisinfecties binnen de organisatie. Je neemt deel aan werkgroepen en commissies, waaronder de Infectiecommissie. Er zijn veelvuldig contacten met externe instanties op het gebied van infectieziekten. Met jou als positieve, sociale en betrouwbare Deskundige Infectiepreventie blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij:

  • Goed kan samenwerken met collega’s en andere disciplines;
  • Initiatiefrijk en collegiaal bent;
  • Een stabiele factor in het team bent, stressbestendig bent en feedback durft te geven en ontvangen;
  • Een actieve bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen en implementeren van het afdelingsbeleid;
  • Transparant bent, sociaalvaardig en je kunt gemakkelijk motiveren en effectief adviseren;
  • Een resultaatgericht persoon bent, die goed kan plannen en organiseren.

 

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met ruim 2.400 medewerkers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. Sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij de afdeling Infectiepreventie
Samenwerken is elkaar versterken. Het team Infectiepreventie bestaat uit vijf Deskundigen Infectiepreventie waarvan één in opleiding.  De Deskundige Infectiepreventie werken nauw samen met de arts-microbioloog. Doordat we een kleine afdeling in een perifeer ziekenhuis zijn, krijg je te maken met alle facetten van ons vakgebied. Een mooie uitdaging is bijvoorbeeld de bouw- en renovatiewerkzaamheden die er nu in Adrz plaatsvinden maar ook toekomstig op de lange termijn (nieuwbouw). Je standplaats is in principe locatie Goes met mogelijkheden tot thuiswerken in overleg. De werkdagen zijn doordeweeks.

Bij incidenten of calamiteiten kan het voorkomen dat een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit om in het weekend te ondersteunen. Dit zijn uitzonderingen en vindt niet structureel plaats.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en toegewijd. Daar kan jij je helemaal in vinden als Deskundige Infectiepreventie. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als flexibel en betrokken collega. Je beschikt over een goed communicatief vermogen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau tot Deskundige Infectiepreventie of de bereidheid om deze te volgen;
  • Een geldige registratie in het VHIG-kwaliteitsregister;
  • Een gestructureerde en methodische wijze van werken, maar je kunt ook snel schakelen indien nodig;
  • Ervaring als deskundige infectiepreventie in een ziekenhuis is een pré;
  • Een sterk analytisch vermogen en goede oordeelsvorming.


Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als deskundige infectiepreventie bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.606,- en € 5.084,- (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een contract voor 36 uur voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid het dienstverband voort te zetten;
  • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding.


Werken in de zorg komt steeds dichterbij

Bij Adrz maken we zorg toegankelijk en daar draag jij als Deskundige Infectiepreventie aan bij. Ben jij de Deskundige Infectiepreventie, die bij Adrz in een leuk team wil werken? Solliciteer dus zeker vóór 1 november aanstaande. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
  2. Volgt een sollicitatiegesprek.
  3. Loop je een dag op de afdeling mee.
  4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Melissa Godschalk-Mol, telefoonnummer 06-42455080 of via m.godschalk-mol@adrz.nl. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie