Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Sjaloom Zorg

Watertoren 20

3247 CL Dirksland

Nederland


Contactpersoon:

HRM Sjaloom Zorg

0187-609400



www.sjaloomzorg.nl

Vacaturenummer:

V202409260016

Solliciteer

Ambulant begeleider Goeree-Overflakkee

Sjaloom Zorg - Hoofdkantoor

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg op Goeree-Overflakkee? Ben je graag op pad en bepaal je het liefst zelf wanneer je werkt? En heb jij een zorgdiploma op HBO-niveau? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Bij Sjaloom Zorg zijn wij gedreven door een warmhartige missie: het bevorderen van het welzijn en de zelfstandigheid van mensen met een beperking. Onze passievolle teams streven ernaar om onze cliënten te ondersteunen in het leiden van een vervuld leven en het volwaardig deelnemen aan de samenleving. Als ambulant begeleider op Goeree-Overflakkee draag jij hier graag je steentje aan bij!

Wat ga je doen?
Als ambulant begeleider (wij noemen dat zorgkundige coach ambulant) ben je in de gemeente Goeree-Overflakkee een onmisbare schakel in het leven van onze cliënten. Je helpt hen bij het overwinnen van obstakels in het dagelijks leven en bij het versterken van hun zelfvertrouwen. Je bent een betrouwbare gids die cliënten gedreven ondersteunt bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het realiseren van hun dromen. De zorgvragen lopen flink uiteen. De ene cliënt heeft vooral behoefte aan praktische ondersteuning (zoals het beantwoorden van brieven van instanties en het opstellen van een dagstructuur), de andere cliënt zoekt vooral emotionele steun of hulp bij het uitbouwen van zijn netwerk. De cliëntendoelgroepen zijn ook zeer divers, denk aan psychiatrische en verslavingsproblemen, LVB en N.A.H.

Stel je voor: je werkt met Linda, een jonge vrouw met een sprankelende persoonlijkheid, maar ook met uitdagingen door haar lichtverstandelijke beperking. Als ambulant begeleider ben jij haar rots in de branding. Je helpt Linda bij het vinden van haar eigen kracht en het bouwen aan haar zelfstandigheid. Samen creëren jullie een omgeving, waarin Linda kan stralen en groeien.

Wie ben jij?
- Je hebt affiniteit met mensen met een beperking
- Je vindt het leuk om veel op pad te zijn
- Je bent flexibel, zelfstandig en hebt een probleemoplossend vermogen
- Je beschikt over een zorggerelateerde opleiding op HBO-niveau
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een empatisch vermogen
- Je hebt bij voorkeur een SKJ-registratie
- Je kunt je helemaal vinden in onze christelijke kernwaarden: passievol, warmhartig en geloofwaardig

Wat bieden wij?
- Een uitdagende en afwisselende functie waarin je echt het verschil kunt maken
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG45: 2821 - 3938 euro o.b.v. 36 uur)
- Leuke extra events tijdens ons jubileumjaar, maar standaard ook warme attenties en interessante regelingen (sporten met korting, fietsplan, etc.)
- Een hecht team waarin samenwerken en elkaar ondersteunen centraal staat
- Flexibele werktijden, in overleg vast te stellen
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie

Heb je vragen?
Neem contact op met regiomanager Corrie de Boed, T. 06-57227725 (Whatsappen kan ook!)

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en wil je werken in een team dat echt het verschil maakt? Solliciteer dan vandaag nog door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te bouwen aan een mooie toekomst bij Sjaloom Zorg.

Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Inmiddels hebben we 22 woon- en dagbestedingslocaties én bieden we ambulante begeleiding. Passievol, warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie