Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409250031

Solliciteer

Helpende Plus of Verzorgende IG beschermd wonen (20-24)

Amarijn - Scheldehof

Einddatum: dinsdag 26 november 2024

Jouw uitdaging                                                                                                          

Als Helpende Plus of Verzorgende (IG) op de afdeling Beschermd Wonen ondersteun je cliënten met een psychiatrische achtergrond. Deze cliënten zijn langdurig aangewezen op zorg en begeleiding, waarbij hun eigen regie centraal staat. Samen met jouw team zorg je ervoor dat hun leven zo zelfstandig mogelijk blijft, terwijl je hen helpt op het gebied van welzijn en dagelijkse zorg. Van hulp bij het opstaan tot een luisterend oor – jij maakt hun wereld een beetje mooier. Het is een uitdagende en afwisselende baan waarin je je talenten volledig kunt inzetten.

 

Jouw team en werkplek

Op de afdeling Beschermd Wonen binnen Scheldehof werk je met een divers multidisciplinair team, bestaande uit medewerkers woon- en leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG. We ondersteunen cliënten met psychiatrische indicaties, waarbij samenwerking en korte lijntjes met collega's essentieel zijn. Samen zorgen we ervoor dat elke cliënt zich veilig en gehoord voelt in een warme en beschermde omgeving.

 

Scheldehof, gelegen in de prachtige omgeving van Vlissingen, is een unieke locatie waar moderne voorzieningen worden gecombineerd met een warme, huiselijke sfeer. Gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de naastgelegen nieuwbouw, straalt de locatie zowel geschiedenis als vernieuwing uit. Hier wonen cliënten in kleinschalige woonvormen, waar persoonlijke aandacht en de menselijke maat altijd voorop staan. Of het nu gaat om cliënten met dementie, somatische beperkingen, of een psychiatrische zorgvraag. Scheldehof biedt een veilige en vertrouwde plek voor iedereen. De locatie ligt bovendien op een steenworp afstand van het centrum en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

 

Wie zoeken wij? 

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende aangevuld met het certificaat voor de medicatiemodule of een Verzorgende (IG) niv. 3 diploma.
  • Ervaring in de psychiatrie of affiniteit hiermee is een pré.
  • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, je geduld en je inlevingsvermogen.
  • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
  • Je bent vaardig met de computer.

 

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 35, max € 3.337,94 op basis van 36 uur per week.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learningsmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Frank Passchier, teamleider. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 1008 1323.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je graag onderdeel worden van ons team bij Scheldehof? We horen graag van je! Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Goed om te weten: deze vacature heeft geen sluitingsdatum, dus solliciteer gerust wanneer het jou uitkomt. We nemen contact met je op zodra we je sollicitatie ontvangen hebben!

Bekijk locatie