Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Overig

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€4000 - €7000



Contactgegevens

Bezoekadres:

Zeeland Recruitment

M2GO City, Stadhuisplein 3

4531 GZ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. René Bartelen

0614649775



www.zeeland-recruitment.nl

Vacaturenummer:

V202409250021

Solliciteer

Software Development Manager regio Terneuzen

Zeeland Recruitment - Terneuzen

Einddatum: zondag 24 november 2024

Ben jij een ervaren software developer met een passie voor leidinggeven en innovatie? Voor een dynamisch softwarebedrijf in de regio Terneuzen zoeken we een Software Development Manager die het team kan leiden naar nieuwe hoogten!

Wat zijn jouw taken?

Als Software Development Manager dit bedrijf is geen een dag hetzelfde. Je bouwt mee aan nieuwe functionaliteiten en de bijbehorende add-ons. Je ondersteunt en stuurt het softwareteam aan. Je levert input voor de technische verbeteringen en ontwikkelmethodiek van het product (de software) en de architectuur. Tevens ben je verantwoordelijk voor research and development en de vragen die vanuit consultancy komen voor eventueel maatwerk voor klanten. Door de verschillende klanten is elke opdracht weer anders, wat deze functie als Software Development Manager lekker dynamisch maakt.

Deze vacature Software Development Manager staat open bij een groeiende organisatie met online softwarepakketten, die momenteel in de markt worden gezet binnen de Benelux en Noord Frankrijk. Het Software team is een jong en gezellig team met dezelfde interesses. Zij delen de motivatie om klanten goed te helpen met het inrichten van de software en ervoor te zorgen dat deze zo goed mogelijk aansluit bij het bedrijfsproces van de klanten.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende baan van 32 tot 40 uur per week, waarin je kwaliteiten kunt inzetten om de ontwikkelteams uit de specialisaties front end, back end, of DevOps naar nieuwe hoogten te leiden. Daarnaast:

  • Een aantrekkelijk salaris van € 4.000 tot € 7.000 op jou afgestemd;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een laptop, telefoon en overige benodigdheden;
  • Een erg uitdagende en afwisselende baan bij een toonaangevende opdrachtgever;
  • Een gezellig team en fijne bedrijfscultuur;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit.

Wat vragen wij?

Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring. Je hebt een creatieve, innovatieve en doortastende persoonlijkheid en kan kritisch kijken naar bestaande structuren en processen. Je hebt een agile manier van denken, kunt ook out-of-the box denken, bent communicatief sterk en flexibel. De projectteams aansturen en de developers helpen prioriteren en met maken van de juiste keuzes, dat is geen probleem voor jou. Daardoor pas jij goed binnen ons enthousiaste team!

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting: hogere informatica, software engineering, web developing, of bedrijfskundige informatica;
  • Kennis van MS.Net 6/7 en Microsoft SQL Server;
  • Kennis van SQL Server en opbouw van databases;
  • Je hebt ervaring met de ontwikkeling van (mobiele) webapplicaties;
  • Enkele jaren ervaring als full stack software developer;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Spreekt deze vacature van Software Development Manager in regio Terneuzen je aan? Solliciteer dan snel door een e-mail te sturen naar sollicitatie@zeeland-recruitment.nl !

Inhoudelijke vragen over de vacature van Software Development Manager in regio Terneuzen? Onze recruiter René Bartelen beantwoordt met plezier al je vragen. Bel of WhatsApp René via 06 14649775 of stuur een mail naar sollicitatie@zeeland-recruitment.nl

Bekijk locatie