Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

DNWG

Anthony Fokkerstraat 8

4462 ET Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 399

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Patricia Post

06-27275280



www.werkenbijdnwg.nl

Vacaturenummer:

V202409250010

Solliciteer

Werkvoorbereider Storing en Onderhoud

DNWG

Einddatum: zondag 24 november 2024

 

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden elektrische auto’s, huizen en wijken gaan van het aardgas af. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd zien we op de arbeidsmarkt een tekort aan technici, willen we de kwaliteit van ons werk verbeteren en moet onze efficiëntie omhoog.

Voor de afdeling S&O Support zijn we daarom voor onze locatie in Goes op zoek naar een Werkvoorbereider S&O.

De afdeling S&O Support bestaat uit verschillende subafdelingen, waaronder Werkvoorbereiding. Werkvoorbereiding S&O is verantwoordelijk voor het voorbereiden en coördineren van onderhouds-en modificatiewerkzaamheden aan de netwerken en installaties in het gehele verzorgingsgebied van S&O (Zeeland). Voor deze vacature betreft het onderhoud aan het gasnet.

De Werkvoorbereider S&O is verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en afhandelen van de werkzaamheden. De Werkvoorbereider vertaalt de opdrachten van onze klanten naar werkorders voor de monteurs, om vervolgens de data uit het veld weer te vertalen naar vervolgonderhoud en klantrapportages. Naast onderhoudswerkzaamheden, worden er ook kleine projecten voorbereid die door monteurs van S&O worden uitgevoerd. De belangrijkste taken bestaan uit;

  • Vertalen van alle klantopdrachten (vanuit jaarplan) naar werkorders of projecten in SAP. Zorgt dat benodigd budget en materialen tijdig aanwezig zijn;
  • Stemt de werkzaamheden af met de uitvoerende afdelingen van S&O. Maakt indien nodig projectplanning en zorgt voor adequate aansturing;
  • Bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, zodat deze tijdig en binnen budget worden gerealiseerd. Zorgt dat de werkorders in SAP correct worden afgesloten;
  • Verwerkt inspectieresultaten en zorgt, eventueel in overleg met Asset Management, dat vervolgonderhoud tot stand komt;
  • Onderhouden van contacten met betrokken in- en externe partijen die nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren;
  • Opstellen van diverse periodieke rapportages omtrent onderhoudswerk en installatieperformance;

 

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Je bent technisch goed onderlegd, administratief en communicatief sterk en hebt al een paar jaar meegedraaid in de technische branche. Samen met je collega(s) verdelen jullie de werkzaamheden en houden jullie het overzicht. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om het werk naar eigen inzicht uit te voeren. Maar we verwachten dan ook een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele houding. Jij gaat voor resultaten. Deze eigenschappen zet je in om jouw werkzaamheden tot in de puntjes voor te bereiden zodat de uitvoeringsfase soepel verloopt.

Wat jou verder onze nieuwe werkvoorbereider maakt?

  • MBO werk en denkniveau;
  • Kennis van VIAG is een pre;
  • Bij voorkeur kennis van SAP en Office;
  • Goede communicatieve vaardigheden; proactieve en positieve instelling;
  • Procesdenker, kostenbewust en kwaliteitsgericht.

 

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van ons als werkgever verwachten?

  • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een (maximaal) salaris van € 4653,-  gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
  • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden
  • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in ons volgende Voetbaltoernooi?
  • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement.
  • Je werkt, ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Goes of op 1 van de steunpunten, de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal: events bezoeken met collega’s, meedoen aan kennissessies, trainingen en opleidingen volgen. Zo geven we jouw talent écht alle kans en haal jij het beste uit jezelf.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Storing en Onderhoud in de regio Zeeland. Een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken vooropstaan.

Met het team werk jij aan de lange termijn doelen van onze organisatie, maar, je hebt ook te maken met de dagelijks wisselende dynamiek van een team dat werkt binnen een storingsorganisatie. Jij moet daarom snel kunnen schakelen tussen de verschillende niveaus.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop ‘solliciteren’, je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Jouw toekomst

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Post (Corporate recruiter) telefoonnummer 06-27275280 of via patricia.post@stedin.net