Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company

088-1348300



www.wiertz.com

Vacaturenummer:

V202409240092

Solliciteer

Packing Operator (3-ploegen)

Wiertz Company - 4389PJ, Ritthem

Einddatum: dinsdag 22 oktober 2024

Heb jij een passie voor precisie en werk je graag in een team? Ben je op zoek naar een dynamische functie? Als Packing Operator bij Euro-Mit Staal B.V. krijg je de kans om je vaardigheden te laten zien en verder te ontwikkelen in een uitdagende omgeving. Met jouw nauwkeurigheid en teamspirit zorg je ervoor dat de hoogwaardige stalen rollen perfect verpakt en verzonden worden naar klanten wereldwijd. Klaar voor een baan vol afwisseling en groeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Packing Operator bedien je de geautomatiseerde verpakkingslijn, vul je deze aan en los je kleine storingen op. Je gebruikt een heftruck om stalen rollen aan te voeren, controleert de kwaliteit, voert rol- en klantgegevens in en helpt je collega’s bij diverse taken. Daarnaast voer je ook handmatige verpakkingswerkzaamheden uit voor grotere stalen rollen. Je zorgt ervoor dat de machines blijven draaien en dat de juiste rollen bij de klanten terechtkomen. Je werkt in een team van drie personen binnen een ploeg van ongeveer 25 medewerkers.

Wat kun jij?
  • Een opleiding op MBO-niveau 2.
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit om je kennis breed in te zetten en te ontwikkelen.
  • Enkele jaren ervaring in een productieomgeving is een pluspunt.
  • Een heftruckcertificaat en certificaten voor veilig hijsen en gebruik van de bovenloopkraan. Mocht je deze nog niet hebben kun je deze behalen via Wiertz Company.

Wat krijg je?
  • Afwisselende werkzaamheden binnen een dynamische functie.
  • Mogelijkheden voor training en ontwikkeling.
  • Doorgroeikansen binnen EMS.
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Euro-Mit Staal B.V. (EMS) is onderdeel van het prestigieuze Japanse handelshuis Mitsui & Co. Als servicecenter zijn ze gespecialiseerd in het bewerken van Grain Oriented Electrical Steel (GOES), dun transformatorstaal van de hoogste kwaliteit. Service en kwaliteit staan centraal, niet alleen richting onze klanten, maar ook binnen de organisatie. Hun producten worden wereldwijd als toonaangevend beschouwd. Binnen het bedrijf heerst een informele en collegiale sfeer, met veiligheid als een van onze kernwaarden. Met 60 vaste medewerkers en 14 flexwerkers, bieden ze een diverse werkomgeving met verschillende functies, waaronder ploegendiensten.

Bekijk locatie