Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622



www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202409240073

Solliciteer

Werkvoorbereider Cranage & Rigging

Syndus Group - Industrieweg 34 Terneuzen

Einddatum: vrijdag 29 november 2024

 

Als werkvoorbereider bij de kraanafdeling van Arentis ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van kraanwerkzaamheden. Je bent de schakel tussen de klant en de uitvoering. Dankzij jouw talent voor organisatie en planning zorg je ervoor dat alle benodigde zaken voor aanvang en tijdens de projecten perfect geregeld zijn, waardoor de voortgang van alle projecten soepel verloopt.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Bij de kraanafdeling ben je verantwoordelijk voor de verhuur van diverse kranen en het regelmatig verhuren van personeel, zoals kraanmachinisten en riggers. Je hebt een breed scala aan taken die ervoor zorgen dat elk project soepel verloopt. Een flexibele instelling is hierbij cruciaal, aangezien er weinig sprake is van routinewerk. Hieronder vind je een overzicht van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Onderhouden van contact met diverse opdrachtgevers.
  • Uitwerken van hijsplannen, TRA’s en werkinstructies.
  • Bedenken van detailoplossingen die voldoen aan de wensen van de klant.
  • Verzorging van materiaalplanning, tijdsbesteding en inhuren van benodigd materiaal.
  • Uitwerken en afhandelen van meer- en minderwerk, inclusief het regelen van vergunningen en andere vereiste documenten.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je werkt bij onze werkmaatschappij Arentis, gevestigd in het hoofdkantoor in Terneuzen. Dagelijks werk je samen met een klein team op kantoor en circa 50 man in de uitvoering. Je rapporteert rechtstreeks aan Joost de Maat, het afdelingshoofd van cranage & rigging. Naast de contacten met je directe collega’s uit het team, onderhoud je ook contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf, zoals planning, uitvoering, directie, ICT, personeelszaken en administratie. Bovendien heb je veel contact met verschillende opdrachtgevers. De afdeling cranage & rigging is volop in ontwikkeling en de onderlinge sfeer is informeel en prettig.

Waarom is dit iets voor jou?

Ben jij iemand die graag initiatief toont en zelfstandig beslissingen neemt? Kun jij goed omgaan met stress, werk je planmatig en houd je van structuur? Heb je een commerciële instelling en ben je altijd op zoek naar de beste oplossingen voor klanten? Dan is deze functie perfect voor jou! Verder:

  • Beschik je over een Mbo-diploma, bij voorkeur in een technische, logistieke of commerciële richting, en hebt al redelijk wat jaren ervaring in een soortgelijke functie, of:
  • Beschik je over een Hbo-diploma in een technische, logistieke of commerciële richting en hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • Een fulltime functie vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Jij moet de kansen alleen met beide handen vastgrijpen;
  • En veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Enthousiast geworden?

Waar wacht je nog op?! Laat het ons weten en solliciteer direct via vacatures@syndus.com. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Joost de Maat (afdelingshoofd Cranage & Rigging) via tel. +31 115 644 659 of WhatsApp via https://wa.me/31651182160.

Bekijk locatie