Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Journalistiek, Media


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Yisual

Edisonweg 53K

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sylvia Luitwieler

0118 - 700237



www.yisual.com

Vacaturenummer:

V202409230003

Solliciteer

Front-end Developer

Yisual - Edisonweg 53K, Vlissingen

Einddatum: woensdag 23 oktober 2024

 

Heb jij ervaring met React en wil je creatieve ontwerpen omzetten in gebruiksvriendelijke interfaces (UI) met de nieuwste technologieën? Word Front-end Developer bij Yisual in Vlissingen en help mee aan de ontwikkeling van online tools waarmee al ruim 30 miljoen marketingvisuals zijn gemaakt door gebruikers uit heel Europa.  

Wat ga je doen als Front-end Developer? 

Als Front-end Developer bij Yisual werk je in Scrum-teams samen met development, marketing, sales, design en productie aan de (door)ontwikkeling van onze verschillende online tools. Jullie creëren gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee klanten eenvoudig en snel promotiemateriaal voor hun bedrijf en aanbod in hun eigen huisstijl kunnen maken. Hierdoor worden klanten steeds zelfstandiger in hun marketing. 
 
Een project begint met het definiëren van user stories, waarin je samen met het team 
vaststelt welke nieuwe features en verbeteringen nodig zijn voor de klant. Vervolgens bepaal jij hoe deze wensen gerealiseerd kunnen worden binnen het React-framework, en voer je dit uit. In sprints van twee weken werk je gefocust aan projecten. Tijdens de dagelijkse stand-up bespreken jullie de voortgang en elke twee weken reflecteren jullie op de afgelopen sprint.  
 
Wij weten wat er moet gebeuren. Hoe dit moet? Dat bepaal jij. Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd en hebt alle ruimte om jouw eigen ideeën in te zetten. Dit zorgt voor dynamiek, uitdaging en de mogelijkheid om veel met én van collega’s te leren.  

Door ons snelgroeiende internationale klantenbestand verwachten wij de komende jaren flink uit te breiden. Voor jou betekent dit veel kansen om je carrière te ontwikkelen. 

Wat bieden wij je nog meer? 

  • Marktconform salaris 
  • Vakantiegeld in mei. 
  • Alle tools die je nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren. 
  • Samenwerken met een multidisciplinair team. 
  • Lekkere koffie, vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes.  
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. 
  • Erkenning van je werk en veel waardering voor wat je doet. 

 

Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar. 
  • Je hebt een afgeronde hbo IT-opleiding. 
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met React. 
  • Je bent resultaatgericht. 
  • Je werkt goed zelfstandig én in een team. 
  • Je ziet snel kansen en mogelijke oplossingen. 
  • Je houdt van dynamiek en kunt goed overzicht bewaken. 

 

Over Yisual 

Wij zijn Yisual, marktleider in vastgoedpromotie in Nederland en België, met een team van ruim 30 professionals. Ons creatieve online platform maakt het eenvoudig voor klanten om krachtige promotiematerialen te ontwikkelen. We zoeken uitdaging in ons werk en vinden een gezellige, betrokken werksfeer ontzettend belangrijk. Naast het realiseren van nieuwe projecten, genieten we van borrels, pingpong, en een jaarlijks volleybaltoernooi. Kennis en ervaring vinden wij niet het belangrijkste. Bij ons draait het om jouw enthousiasme en de klik met collega's; de rest kun je leren in de praktijk. Daarom geven wij jou alle vrijheid voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 
Solliciteren als Front-end Developer 

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Kom kennismaken! Neem contact op voor meer informatie, of stuur je cv en motivatiebrief naar hr@yisual.com.  Je kunt ook reageren via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie