Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Kik Ongediertebestrijding & Bedrijfshygiëne

Nijverheidsweg 39a

4311RT Bruinisse

Nederland


Postadres:

Nijverheidsweg 39a

4311RT Bruinisse

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Klaas-Willem Kik

0111-218000



www.gripmetkik.nl/

Vacaturenummer:

V202409200050

Solliciteer

Assistent Planner

Kik Ongediertebestrijding & Bedrijfshygiëne - Nijverheidsweg 39a, Bruinisse

Einddatum: zondag 20 oktober 2024

 

Houd jij van de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf en wil je jouw organisatievermogen kunnen inzetten om dagelijks zo’n 200 klanten blij te maken? Word Assistent Planner bij Kik Ongediertebestrijding in Bruinisse! 

Wat ga je doen als Assistent Planner? 

Als Assistent Planner werk je samen met de Planner en ben je verantwoordelijk voor de agenda’s van onze Plaagdierbeheersers. Jij verwerkt elke dag zo’n 200 klantverzoeken via telefoon of e-mail in ons planningssysteem en communiceert duidelijk over de afspraken. Ook bewaak je deadlines en handel je spoedopdrachten efficiënt af. Jij begrijpt namelijk dat wanneer de muizen door de keuken rennen, deze opdracht voorrang heeft op een preventieve controle. Daarom houd je rekening met spoedopdrachten in de planning. Bovendien weet je precies welke plaagdierbeheersers waar werken. Daardoor kun je afspraken inplannen met een minimale reistijd.   

Omdat jij ons team efficiënt inzet en duidelijk communiceert, zorg je voor goed geïnformeerde collega’s én tevreden klanten die snel geholpen zijn. En hiervoor waarderen we jou enorm.   

Geen ervaring in onze sector? Geen probleem! 

Jouw vermogen om snel te schakelen, efficiënt te werken en klantgericht te communiceren is belangrijker dan ervaring in de ongediertebestrijding. Wij zorgen dat je alle kennis opdoet om succesvol te zijn.  

Wat bieden wij je nog meer? 

  • Een competitief salaris. 
  • 8% vakantiegeld in mei. 
  • Alle ruimte om je ervaring en ideeën in te zetten. 
  • Erkenning en waardering voor wat je doet. 
  • Een klein, gezellig team. 
  • Meebouwen aan een groeiend bedrijf waar medewerkers- en klanttevredenheid op één staan en waarin je zelf verder kunt groeien. 
     

Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar. 
  • Je hebt ervaring met planning en coördinatie. 
  • Je bent communicatief sterk en durft besluiten te nemen. 
  • Je kunt flexibel omgaan met veranderingen en dynamiek. 
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt. 
  • Je kunt snel schakelen en handelt oplossingsgericht.  

Over Kik Ongediertebestrijding 

Kik Ongediertebestrijding is een Zeeuws familiebedrijf dat al sinds 1998 actief is in het weren en bestrijden van plaagdieren. We werken met een leuk team van ruim 20 collega’s vanuit ons gloednieuwe pand in Bruinisse. Onze klantenkring is heel divers; van bedrijven in de industrie en productie tot gemeentes en zorginstellingen. Daarnaast werken we ook voor particuliere klanten. Wij helpen klanten niet alleen van overlast af, maar willen vooral overlast voorkomen met aandacht voor mens, dier en natuur.  

Solliciteren als Assistent Planner 

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Kom kennismaken! Neem contact op voor meer informatie, of stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@gripmetkik.nl.  Je kunt ook reageren via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie