Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Juridisch


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€0 - €4297



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Veere

Traverse, 1

4357 ET Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4357 ZV Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Angela Polderman-Sleutel

0118 555444



www.werkenbijveere.nl

Vacaturenummer:

V202409200024

Solliciteer

Medewerker grondzaken

Gemeente Veere

Einddatum: donderdag 03 oktober 2024

Wat ga je doen?

  • Behandelen van verzoeken tot het gebruik van gemeente grond en de aan- of verkoop van grond;
  • Opstellen van overeenkomsten, waaronder koop-, huur- en pachtovereenkomsten, en zorgdragen voor de notariële afwikkeling hiervan;
  • Ondersteunen van het project grondgebruik (aanpak onrechtmatig gebruik van groen- en reststroken);
  • Registreren en beheren van de overeenkomsten in de digitale contractenbank (CBM).

Schets van de organisatie

Onze organisatie telt ongeveer 280 medewerkers. Deze medewerkers zijn verdeeld over zes vakafdelingen; Bedrijfsvoering, Openbare Ruimte, Dienstverlening, Ruimtelijke Ontwikkeling, Maatschappelijke Ontwikkeling en Programma’s & Projecten. Je toekomstige collega’s ervaren korte lijnen binnen de gemeente Veere, een informele werksfeer, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en uitdaging in hun functie.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van grondzaken, bedrijfskunde of makelaardij. Daarnaast breng je werkervaring en vakkennis mee. Als je kennis hebt van ruimtelijke ontwikkeling is dat een pré. Je bent klant- en kwaliteitsgericht, je vindt het leuk om in een zakelijke omgeving te werken en je neemt je verantwoordelijkheid. Jij denkt in kansen en mogelijkheden en weet te anticiperen op de behoefte van de klant. Vanuit je goede communicatieve vaardigheden beschikt jij over overtuigingskracht. Ook vinden wij een open, transparante houding en eigen initiatief belangrijk.

Wat bieden wij?

Verantwoordelijkheid en een werkomgeving waar we voor elkaar klaar staan! De functie is ingedeeld in normfunctie Medewerker beleidsuitvoering III, functieschaal 8 met een maximum van € 4.297,- bruto per maand (peildatum 1 oktober 2024).  Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. 

--> Bekijk hier al onze (overige) arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op Jacco Paardekooper, afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling, 0118-555350. Onze recruiter Angela Polderman-Sleutel beantwoordt al je vragen over de procedure en arbeidsvoorwaarden, bereikbaar via 0118-555356. Je bent ook van harte welkom om vooraf vrijblijvend een kop koffie/thee te komen drinken om meer te weten te komen over de functie en afdeling.

Solliciteren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct door op de button “solliciteer nu” te klikken. Je reactie verwachten we uiterlijk op 3 oktober. De sollicitatiegesprekken plannen we in overleg.