Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Projectmanagement


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Terneuzen

Stadhuisplein 1

4531 GZ Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 35

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O

14-0115



www.terneuzen.nl/

Vacaturenummer:

V202409200008

Solliciteer

Projectleider bouw

Gemeente Terneuzen

Einddatum: zondag 06 oktober 2024

36 uur per week 

De gemeente Terneuzen is eigenaar, hoofdhuurder, verhuurder en gebruiker van een gevarieerde vastgoedportefeuille. Deze bestaat uit zo’n 190 vastgoedobjecten. Inhoudelijk gaat het vooral om gebouwen en objecten voor maatschappelijke functies zoals sport, welzijn, cultuur en onderwijs. In omvang en functie variërend van een berging tot een sportcentrum en van een woonwagen tot een scholencomplex. Binnen deze vastgoedportefeuille vallen ook eigen dienstgebouwen en diverse overige objecten.

Onze vastgoedportefeuille passen wij continu aan op de actuele behoefte in de samenleving. We bouwen nieuwe gebouwen en renoveren of verbouwen de bestaande gebouwen. De aanpassingen voeren wij projectmatig uit. Voor de realisatie van multidisciplinaire bouwprojecten zijn wij op zoek naar een projectleider bouw.

Jouw Uitdaging

Als projectleider bouw word je ingezet bij grotere en/of complexe bouwprojecten. Vanuit je passie voor het realiseren van mooie projecten neem je de verantwoordelijkheid voor het hele proces, van voorbereiding, ontwerp, vergunningen, aanbesteding en uitvoering. En je zorgt natuurlijk voor een goede overdracht naar je collega’s die verantwoordelijk zijn voor het toekomstige beheer. Van A tot Z geef je leiding aan bouw- en verbouwprojecten van gemeentelijk vastgoed, zoals renovaties van cultureel vastgoed of nieuwbouw van sportaccommodaties.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • De realisatie van projecten vanaf opstellen Programma van Eisen;
  • Het aanbesteden en selecteren van bouwpartners en adviseurs;
  • Intensief contact met verschillende stakeholders;
  • Leidinggeven aan teams tijdens verschillende bouwprojecten;
  • Creëren van en het streven naar overeenkomend gezamenlijk belang voor alle contractpartijen;
  • Contractmanagement, rapporteren, planning en controle, signaleren van afwijkingen;
  • Beleidsafdelingen adviseren bij bouwtechnische vraagstukken;
  • Initiëren en begeleiden van haalbaarheidsstudies;
  • Sparringpartner van directe collega’s.

 

Jouw Team

De functie projectleider bouw maakt deel uit van team Techniek. Dit team is onderdeel van de afdeling Realisatie & Beheer en vormt het ingenieursbureau van de organisatie. Team Techniek is verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het planmatig onderhoud aan wegen, riolering, oppervlaktewater, gebouwen, civiele kunstwerken en openbare verlichting. Daarnaast maken ook de beleidsmedewerkers voor groen en leefomgeving deel uit van dit team. Bij team Techniek werken op dit moment 30 medewerkers.

Jouw eigenschappen en competenties

Ben jij een inspirerende collega voor anderen binnen de organisatie? Ben jij de professional die in staat is om financiële en bestuurlijke belangen en gebruikerswensen bij elkaar te brengen in het ontwerpproces? Ben jij iemand die mijlpalen slaat, resultaat behaalt, verwachtingen weet te managen en met alle betrokkenen accuraat en adequaat communiceert over het project? Dan zoeken wij jou.

Verder beschik jij over:

  • Hbo werk- en denkniveau met een bijpassend opleidingsniveau, bij voorkeur Bouwkunde;
  • Meerdere jaren ervaring als projectmanager/projectleider bij een overheidsinstantie of een projectmanagementbureau;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en je staat sterk in je schoenen;
  • Absolute hands-on mentaliteit, je pakt dingen zelfstandig en snel op!
  • Focus op klant en kwaliteit;
  • Kennis en energie overbrengen.

 

Ons aanbod

De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. Daar passen ambities bij van formaat en ingewikkelde keuzes. De ene na de andere uitdaging krijg je zo voorgeschoteld. Daar staat tegenover dat het zorgt voor een leuke en interessante afwisseling in je werk. En wij zorgen ervoor dat je volop de ruimte en het vertrouwen krijgt om dat op jouw manier te doen! In uitdagingen, flexibiliteit, opleiding en ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je daarom:

  • Een salaris van maximaal € 5997 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 11, cao gemeenten). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren, zetten we de arbeidsovereenkomst na één jaar om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je zet het budget naar eigen wens in. Bijvoorbeeld voor extra verlof, een fitness abonnement of extra salaris op het moment dat het jou goed uitkomt.
  • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer van € 0,23 per gereisde kilometer en een thuiswerkvergoeding. 
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. We hebben een online leerplatform, Good Habitz, maar zijn ook benieuwd naar jouw persoonlijke wensen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, vergoeding van de tunnelkosten, verlof faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid en toegang tot het zwembad.
  • Een goede werk/privé balans dankzij flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken door verstrekking van smartphone en laptop.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze Werken bij pagina. Laat je hier ook inspireren door verhalen van onze collega’s!

Solliciteer!

Pak je ruimte en stuur ons je sollicitatiebrief en cv via de knop ‘Solliciteren’. Wij bieden je de kans om je carrière bij ons een vliegende start te geven, of juist verder in te vullen met volop mogelijkheden!

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jaap Scheele (afdelingshoofd Realisatie en Beheer) via tel.nr. 06-20727126 of e-mail j.scheele@terneuzen.nl of Onno Dooms (Teamleider Techniek) via tel.nr. 06-51845002 of e-mail o.dooms@terneuzen.nl.

Solliciteren kan tot en met zondag 6 oktober 2024.

We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open.