Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409200007

Solliciteer

Verzorgende IG Hof 't Seijs/VPT

Amarijn - Hof 't Seijs

Einddatum: zondag 29 september 2024

Middenin de wijk De Griffioen ligt Hof ’t Seijs, één van de locaties van Amarijn waar drie verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen. Het complex bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis (VPT) en een afdeling voor tijdelijk verblijf met 15 appartementen.

Voor de afdeling "VPT" zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG. VPT biedt mensen de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen, met zorg volgens afspraak. In de zorgappartementen is 24 uur per dag ondersteuning mogelijk.  Amarijn is een organisatie die zich, vanuit de kernwaarden Samen, Thuis voelen, Eigen regie en Positief, richt op zorg- en kwaliteit, wonen en welzijn. Hierbij gaan we uit van de individueel ervaren kwaliteit van leven van onze bewoners. Samen met onze klanten, hun netwerk en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dit wensen, waar ze ook wonen. Jij vindt het een uitdaging om uit te zoeken wat voor de bewoners belangrijk is!

Je komt te werken in een enthousiast en zelf organiserend team.  Hoe we de kwaliteit van de zorg met elkaar kunnen verbeteren vind jij een uitdaging en neemt hier dan ook het initiatief in. Verder houd jij je bezig met het individueel en groepsgericht verzorgen en begeleiden van de bewoners en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Ook werk je nauw samen met collega's vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je werkt graag zelfstandig, maar informeert en betrekt je collega's over de voortgang van de zorg.

 

We vragen

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niv. 3.
  • Je vindt het prettig om goed contact te hebben met cliënten en weet je goed aan te passen naar de situatie van de cliënt.
  • Je bent integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.
  • Je bent vaardig met de computer.
  • Je bent een collega met een hoge mate van zelfstandigheid. Jouw collegialiteit kenmerkt zich door verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en betrokkenheid.

 

Wij bieden

  • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris conform FWG schaal 35 (max. € 3.337,94 op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie

Heb je belangstelling voor deze functie? Dan horen we dat graag uiterlijk 29 september 2024 van je! Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Bel dan met Irveline Stoltink (Locatiemanager) via 06-10985259

 

 

Bekijk locatie