Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Techniek


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Maintec BV

Spuistraat 104

4381 HT Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ruben de Jager

0118-440199



www.maintec.nl

Vacaturenummer:

V202409200002

Solliciteer

Leerling elektricien

Maintec BV - Ritthem

Einddatum: zondag 20 oktober 2024

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een professioneel bedrijf in de regio Ritthem, gespecialiseerd in de maritieme sector. De werkomgeving is afwisselend en uitdagend, met volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Kom jij hier werken als leerling elektricien?

Functieomschrijving

Als leerling elektricien in Ritthem krijg je de kans om het vak van scheepselektricien van de grond af aan te leren. Je taken zullen onder meer bestaan uit het loskoppelen en aansluiten van machines aan boord van schepen, het oplossen van technische storingen, en het installeren van nieuwe apparatuur. Daarnaast voer je onderhoud uit aan de installaties van de werf. Onder begeleiding van ervaren elektriciens leer je de kneepjes van het vak en werk je toe naar zelfstandigheid in je rol.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een leergierige en gemotiveerde junior die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt interesse in elektrotechniek en bent bereid om nieuwe dingen te leren. Daarnaast ben je een echte teamspeler die ook zelfstandig taken kan uitvoeren. Woon je binnen een straal van 50 km van de werklocatie en wil je jezelf ontwikkelen tot een volleerd scheepselektricien? Dan is deze functie iets voor jou!


Klaar om aan je toekomst te werken? Solliciteer nu en zet de eerste stap in jouw carrière als leerling elektricien in Ritthem!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een unieke leerwerkplek in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen en te leren van ervaren vakmensen. Naast een passende vergoeding en goede begeleiding, bieden wij je mogelijkheden voor verdere opleidingen en trainingen om jezelf continu te ontwikkelen. Dit is jouw kans om een carrière in de elektrotechniek op te bouwen. In de functie van leerling Elektricien in Ritthem kan je het volgende verwachten:

  • Salaris: Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de € 2.300 en € 2700, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Stabiele baan: Een vaste aanstelling met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantiedagen: 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen per jaar;
  • Vakantiegeld: 8,33% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding: € 0,23 per kilometer;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen met opleidingen en cursussen;
  • Innovatief werken: Een moderne werkplek waar innovatie en duurzaamheid voorop staan.

Bekijk locatie