Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Buurtteams Vlissingen

Edisonweg 41 A13

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Gerben Rodts

0118 - 723 900



www.buurtteamsvlissingen.nl/

Vacaturenummer:

V202409190059

Solliciteer

Sociaal Werker expertise jongeren

Buurtteams Vlissingen

Einddatum: donderdag 10 oktober 2024


Buurtteams Vlissingen zoekt een Sociaal Werker expertise jongeren
 

Als Sociaal Werker bij Buurtteams Vlissingen maak je écht een verschil voor de jongeren van de gemeente. Samen met de jongeren (en hun ouders) werken aan hun toekomst! Dankzij jouw ondersteuning en netwerk, staan de Vlissingse jongeren weer wat steviger in hun schoenen. Om dat te bereiken werk je goed samen met onze partners in het sociaal domein. Je durft te werken aan de ‘nieuwe’ manier van samenwerken. Daarmee bedoelen we dat je de jongere echt centraal zet.  

Je werk is divers:  

  • Soms verzorg je een training, bijvoorbeeld KIEStraining of de VR-bril training tegen wapengeweld.  
  • Soms ben je op het voorgezet onderwijs te vinden om eens in gesprek te gaan met de jongeren.   
  • Soms sluit je aan bij een overleg waarbij een goede samenwerking tussen de partijen in het sociaal domein centraal staat.  
  • Soms help je mee met activiteiten die we vanuit Buurtteams Vlissingen organiseren, bijvoorbeeld de Buurtdagen in de schoolvakanties.  
  • Soms overleg je met collega’s of samenwerkingspartners om zaken geregeld te krijgen voor de jongeren (en hun ouders);   
  • Soms pak ook andere ondersteuningsvragen op van inwoners: je bent breed inzetbaar.  

 

Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je hebt een team naast je staan, die samen met jou wil werken aan het ondersteunen van de inwoners van Vlissingen.  

 

Dit bieden wij  

Werkomgeving: Een dynamische en informele werksfeer. Veel eigen verantwoordelijkheid en een omgeving waar je ideeën worden gewaardeerd. Je bent te vinden in de wijk, op school, bij inwoners thuis en waar verder nodig. Als uitvalsbasis hebben we 3 kantoren verspreid door Vlissingen.  
Training: Afhankelijk van wat je meebrengt en graag wilt doen.  
Uren:  32 tot 36 uur, werkdagen en tijden in overleg 
Salaris: Een aantrekkelijk salaris conform CAO Sociaal Werk. Dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden. 

 

Dit ben jij 

Je bent een sociaal werker vanuit je hart. Toch kun je goed zaken uit handen geven en de verantwoordelijkheid daar laten waar het hoort. In plaats van kijken wat niet  kan, bekijk je welke mogelijkheden er wél zijn. Je bent outreachend, open-minded en kan goed samenwerken. Je bent een teamplayer, die ook in staat is om zelfstandig te werken. Je hebt of veel ervaring met het jongerenwerk of je hebt minimaal een HBO opleiding richting Social Work / Pedagogiek (of iets vergelijkbaars) afgerond. Als je en veel ervaring en een afgeronde HBO opleiding (minimaal) hebt, heb je een streepje voor.    

 

Wie wij zijn  

Buurtteams Vlissingen ondersteunt inwoners van gemeente Vlissingen op elk leefgebied. Wij werken vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid en volgens de leidende principes van de gemeente Vlissingen. Wij zijn een jonge organisatie, in 2023 opgericht, en nog volop in ontwikkeling. Meer informatie is te vinden op onze website. 

Klaar om het verschil te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Heb je vragen? 

We helpen je graag bepalen of deze baan de match is voor jou. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Ester Verweij, Manager via 06-29682904 of esterverweij@buurtteamsvlissingen.nl.  

Heb je vragen over de procedure dan kun je die stellen aan Nhi Ta, Officemanager via 06-29006017 of nhita@buurtteamsvlissingen.nl. 

 

Solliciteren of meer weten? 

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 10 oktober 2024 een korte motivatie en jouw cv naar Gerben Rodts, directeur Buurtteams, via sollicitatie@buurtteamsvlissingen.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 15 oktober 2024. We horen graag van je!